Prečo 23 mesačný syn tak neskutočne slintá?

cerez
19. jún 2014

Mám 33 mesačného syna a neskutočne slintá. Stále za ním chodím a utieram mu ústa. Má 20 zubov, takže mu momentálne nič nerastie. Nebýva mi ani extra chorľavý, takže ani nosná mandľa by nemala byť zväčšená. Dokonca nemá ani predkus zúbkov, tak aj toto vylučujem. Má niekto podobný problém u svojich detí a vedel by mi poradiť???????

ttctwins
19. jún 2014

Skratena uzdicka pod jazykom? Nador pod jazykom na slinivke? Ma to od narodenia, ci sa to teraz postupne horsi? Pri plnom chrupe nema uz co slintat viditelne... isla by som ho ukazat na nosno-krcne, ci ti neporadia.

leishmania
19. jún 2014

Mne krpec slintal do 3 rokov strasne posledne emsiace potom uz to bolo take ze niektore tyznde viac ine meenej... Tiez som z toho bola niekedy na nervy ale trebalo len vyckat, upozornovala som ho len stale nech zatvori pusu

stefka33
19. jún 2014

Aj môj neskutočne slintal. Ale ja som ho neutierala, všade chodil s podbradníkom, lebo bol mokrý až na pupku. Denne preslintal aj 15 podbradníkov (a to som ich dávala medzitým ešte sušiť a znova použila). Okolo 3 rokov to samo vymizlo. Ale štvalo ma to neskutočne, lebo sa nedal vyparádiť a furt som musela podbradník dať.

rybarybata
20. jún 2014

moja dcerka mala 2.6. dva roky a presne 27.5. som odlozila posedny krat podbradnik...jak maly bernardin...som sa tesila jak ked sa mamicka tesi ze odplienkuje....ked nemala podbr tak vsetko mokre , autom.stikavka....ale uz je dobre...som si myslea ze to neskonci, kdekolvek sme prisli, len zvedave pohlady ze ONA MA ESTE PODBRADNIK, napr. aj na FB foktky, komenty....ale 33 mes uz je hadam aj vela....mudr co na to!

janka_mamka
20. jún 2014

maly mi slinta tiež nernomalne ale niekedy mam pocit že to robi naschval,neviem či sa mu to páči alebo čo..ale väščinou teda keď ma dudík tak slinta.... tak neviem nepíšete či ma dudku tak neviem... ale stači vziat dudku a je 🙂