icon

Prečo 9-mesačný syn vracia mlieko?

19. dec 2024

Dobrý deň. Môj 9 mesačný syn je momentálne chorý. Ťažko do neho dostanem tekutiny tak som skúsila dať večerné mliečko po lyžičkách. Už druhý deň sa hneď nato pozvracal. Prečo? Dávala som mu to v takom pololahu. Musím do neho nejak dostať nejaké tekutiny

veronika2316
20. dec 2024

Ale keď vracia tak zrovna mlieko nedávaj mala si dávať po lyžičkách čaj.

gelifil
20. dec 2024

fuj...aj mne je na vracanie, ked si predstavim mlieko , teple mlieko a este v chorobe...to ti mala pediatricka povedat, ak si si sama nenastudovala...mlieko v chorobe urcite nie, a navyse mlieko nie je tekutina!!!

gelifil
20. dec 2024

pogrcal sa raz a ty si dala znova??......prezierave

autor
20. dec 2024

Ženy a čo namiesto mlieka ? Mlieko mal ešte ráno a večer. Čo mu mám dať aké tekutiny ráno o 7?

autor
20. dec 2024

@veronika2316 a z čaju sa mi naje ráno?

veronika2316
20. dec 2024

Písala si že večer. Okrem toho predpokladám že už ti jedáva aj iné veci ako mlieko keď má 9 mesiacov nemusíš byť hneď útočná chcela si radu ak sa ti neľúbi tak sa riad podľa seba. So synmi som si veľa odlezala v nemocnici s vracaním a hnačkami dve hodiny od vracania nesmeli nič jesť a začínali čajom po lyžičkách

veronika2316
20. dec 2024

Nemliecne kaše, presnidavku, banan..

autor
20. dec 2024

@veronika2316 absolútne som nechcela byť útočná,nechápem ako si si z toho vydedukovala že som útočná. Fakt nie ,veď som vďačná za každú radu

nyphadora
20. dec 2024

Daj mu rehydratacny roztok, ziadne mlieko a dnes volaj pediatricke aby ta poučila.

autor
20. dec 2024

@nyphadora už som áno. Môžem kulisek napríklad ?

nyphadora
20. dec 2024

Jasne kulisek je fajn.

katie253
20. dec 2024

Hlavne keď sa pozerania, tak dve hodiny by nemal nič jest a ani piť. Aby sa ukľudnil žalúdok.