Prečo 9-mesačný syn vracia mlieko?
Dobrý deň. Môj 9 mesačný syn je momentálne chorý. Ťažko do neho dostanem tekutiny tak som skúsila dať večerné mliečko po lyžičkách. Už druhý deň sa hneď nato pozvracal. Prečo? Dávala som mu to v takom pololahu. Musím do neho nejak dostať nejaké tekutiny
fuj...aj mne je na vracanie, ked si predstavim mlieko , teple mlieko a este v chorobe...to ti mala pediatricka povedat, ak si si sama nenastudovala...mlieko v chorobe urcite nie, a navyse mlieko nie je tekutina!!!
pogrcal sa raz a ty si dala znova??......prezierave
Ženy a čo namiesto mlieka ? Mlieko mal ešte ráno a večer. Čo mu mám dať aké tekutiny ráno o 7?
@veronika2316 a z čaju sa mi naje ráno?
Písala si že večer. Okrem toho predpokladám že už ti jedáva aj iné veci ako mlieko keď má 9 mesiacov nemusíš byť hneď útočná chcela si radu ak sa ti neľúbi tak sa riad podľa seba. So synmi som si veľa odlezala v nemocnici s vracaním a hnačkami dve hodiny od vracania nesmeli nič jesť a začínali čajom po lyžičkách
Nemliecne kaše, presnidavku, banan..
@veronika2316 absolútne som nechcela byť útočná,nechápem ako si si z toho vydedukovala že som útočná. Fakt nie ,veď som vďačná za každú radu
Daj mu rehydratacny roztok, ziadne mlieko a dnes volaj pediatricke aby ta poučila.
@nyphadora už som áno. Môžem kulisek napríklad ?
Jasne kulisek je fajn.
Hlavne keď sa pozerania, tak dve hodiny by nemal nič jest a ani piť. Aby sa ukľudnil žalúdok.

Ale keď vracia tak zrovna mlieko nedávaj mala si dávať po lyžičkách čaj.