Prečo chrápe 2-ročné dieťa bez nádchy?
Ahojte ides skúsiť či nahodou nema niekto niečo podobne. V januári bola dcerka chora boli sme tyzden v nemocnici. Všetky vysledky mala ok dr povedala ze mala asi tak silne sople ze ju to proste premohlo az tak ze sme boli v nemocnici fakt sme si mysleli ze za tym bude nieco ine a nie sople. Dcerka uz sople nema sle chrape. Cez den dycha cisto ale ked spi tak chrape pricom nos ma cisty sople nema. Obcas dycha nosom obcas ustami . Chystame sa na orl tak mi napadlo sa opytat aj tu.
Ďakujem
Ja tiež tipujem na zväčšenú nosnú mandľu.
ORL vyšetrenie je správne rozhodnutie, absolvujte ho čím skôr.
Mám skúsenosť, dcéra chrápala a dýchala ústami, pomohlo vybrať nosnú mandľu a bol pokoj
Zrejme zvacsena nosná mandľa. Staršiemu vyberali. Mladšiemu dali kortikoidovy sprej. Uvidíš, čo povedia na ORL. Ono je to od choroby krátko. Možno sa sama zmenší po chorobe.
Aj u nás to bola nosná mandla. Vybrať dr neodporúčala, dala kortikoidovy sprej. Už nechápe.
Dobry den, prosim Vas, ako ste dopadli? mame ten isty problem, tiez sa chystame na ORL
@simonaturn dobry den nez sme stihli ist na orl preslo jej to samo
dakujem, a dychala vam aj cez den ustami? lebo u nas obcas takto dycha, ale ak ju napomeniem tak dycha nosom, tak predpokladam, ze to bude zlozvyk z choroby este, ale to chrapanie je stale
@simonaturn no nie len v noci ked spala cez den nostekom... My sme brali aj kalobu este tak mozno aj to malo dajaky efekt lebo tiez bola chora
@maddie1711 prosim Vas, ten Nasonex vam kedy asi zabral? a nema dcerka odvtedy nejake problemy? horsi priebeh chorob? Dakujem
@eternity24 prosim Vas, citala som, ze ste davali Nasonex, pomohol vam natolko, ze ste neboli na operacii? dakujem
@simonaturn nam nasonex nepomohol, dávali sme ho niekoľko mesiacov s prestávkami. Nakoniec synovi vyberali nosnú mandlu a lepšie nemohli urobiť 😊
@simonaturn syn neberie nasonex ale flixotide - kortikoidovy do nosa. Začalo sa to kvôli nosnej mandli ktorú už vlastne ani neriešime nakolko ma problém so silnou alergiou. Berie sa to dlhodobo, už si ani nepamätám za ako dlho ku zabral, ale chrapanie ustúpilo a viac dýcha nosom a ani už nerozpráva tak ,,nosovo”
@simonaturn dobre rano, áno. Operácia potrebna nebola

Smer ORL, skontrolovať nosnú mandľu.