Prečo cítiť z 20-mesačného syna acetón?
Ahojte chcem sa spýtať mám syna ma 20mes. Sem tam u neho zacitim aceton buď mierne z úst alebo v plienke pred asi mesiacom a pól mu brala doktorka krv ale z iného dôvodu brala mu krvný obraz lebo ho stále zapeká poslali nás na gastro tak všetko ok dávame vlákninu ale prečo aceton ? Pred 2 týždňami bol chorý mal dva dni zvýšenú teplotu a nádchu horúčka mu prešla no nádcha ho držala ešte týždeň teraz pred pár dňami mu prešla ale aj pred tým ked chorý nebol som mu to cítila mierne z úst…Niekedy ma také dni ze papa celkom dobre niekedy ze nespapa toho skoro nič vypije po 250ml ( fľašky ) asi dve a pól fľašky za deň niekedy to necítim viac menej ale občas to zacitim z neho ale akože nič mu nieje je hravý všetko čím to môže byt môže to byt tým ze mi vela nespapa teraz napríklad ma obdobie ze nepapa toho moc
@trushme20 Treba zájsť ku doktorke nech mu odoberie krv a skontroluje hladinu cukru. V lekárni sa dajú kúpiť aj testovacie pásiky na moč, kde vám ukáže zvýšené hodnoty acetónu a cukru v moči.
Treba ist za doktorkou a povedat jej o tom, viem, že ako dieťa som bola hospitalizovaná na infekčnom, tiež tam figurovala tato latka
@trushme20 hlavne uber z toho mnozstva mlieka, jasne ze nebude jest ked vypije 250ml flasu a zaleje si zaludok.polievky nezje?ovocie?
Priznak cukrovky. Dajte moc na rozbor dr ... je to velmi dolezite ked to uz takto citite

https://www.tvdoktor.sk/priznak/21-acetonovy-za...