icon

Prečo je dieťa horúce bez horúčky?

sallyy
Dnes o 17:58

Dobry den dcera 20m je cela horuca pride mi ako by mala teplotu oci leskle ale ani digitalny pod pazuchou ani bezkontaktny teplomer neukazal teplotu stretli ste sa s tym ?

mimimoje
Dnes o 18:01

@sallyy možno jej ešte len stúpne teplota. Pod pazuchou merias dostatočne dlho? Alebo len do prveho pipnutia? A odporúčam dokúpiť skleny teplomer, aj keď sa ťažko striasa, to je istota, že nameria správne

sallyy
autor
Dnes o 18:03
@mimimoje

@sallyy možno jej ešte len stúpne teplota. Pod pazuchou merias dostatočne dlho? Alebo len do prveho pipnutia? A odporúčam dokúpiť skleny teplomer, aj keď sa ťažko striasa, to je istota, že nameria správne

@mimimoje ano nechala som este 5 min od pipania a nic

mimimoje
Dnes o 18:05
@sallyy

@mimimoje ano nechala som este 5 min od pipania a nic

@sallyy starší syn toto mával, zvyčajne neskôr teplota naozaj vystúpila. Raz sme boli v nemocnici a každá časť tela mala inú teplotu, ale rozdiel aj tri stupne - to bol ten bezkontaktný teplomer, ktorým merajú v nemocnici, kalibrovany. Sestrička nechápala, že to ešte nevidela.

alcielle
Dnes o 18:09

Nie je prehriata z dnesneho dna?

viestta
Dnes o 18:12

skor je prehriata, davaj jej vela pit

cyberk
Dnes o 18:17

20m pod pazuchou som nemeravala, zmeraj pod jazykom alebo pri najhorsom v ritke, to ti ukaze spravnu hodnotu. Na meranie pod pazuchou je podla mna este mala.

sallyy
autor
Dnes o 18:35

vody pije dost cez den tak len dufam ze to jw z toho tepla lebo cez vikend mame v rodine svadbu tak by sme radi sli dnes bola uplne cula ako kazdy jen aj jedla bez problemov preto ma to vystrasilo ze co to moze byt

anonym_8bb908
Dnes o 18:36
@cyberk

20m pod pazuchou som nemeravala, zmeraj pod jazykom alebo pri najhorsom v ritke, to ti ukaze spravnu hodnotu. Na meranie pod pazuchou je podla mna este mala.

@cyberk Od narodenia som merala pod pazuchou, 20 m zvládne v pohode
@sallyy Prehriatie, ulož ju do chladnej miestnosti, dávaj piť, po malých dávkach. Teplotu zmeraj neskôr, klasickým teplomerom.

anonym_968139
Dnes o 18:36
@sallyy

vody pije dost cez den tak len dufam ze to jw z toho tepla lebo cez vikend mame v rodine svadbu tak by sme radi sli dnes bola uplne cula ako kazdy jen aj jedla bez problemov preto ma to vystrasilo ze co to moze byt

@sallyy svadbaaaa teraz v 38horúčave. :: No nazdravie

sallyy
autor
Dnes o 18:51
@anonym_968139

@sallyy svadbaaaa teraz v 38horúčave. :: No nazdravie

@anonym_968139 tak my sme len hostia nastastie

lasona
Dnes o 19:00

Skus klasickým teplomerom odmerať. Tie digitálne stoja za prd. Inak keď dieta bozkam na cielko a pália ma pery, tak viem ze ma teplotu. Toto u mna funguje

anonym_968139
Dnes o 19:26
@sallyy

@anonym_968139 tak my sme len hostia nastastie

@sallyy no aj tak sa uvaríte vo vlastnej šťave

anonym_a8bac1
Dnes o 19:28

Moze byt prehriata. Detsky organizmus ma tu regulaciu inu ako u dospeleho... pripadne ovlaz aspon. A sleduj. Teplota este moze vyskocit.

hederamonstera
Dnes o 20:15

Moj to mal minuly rok, bol horuci, zacalo mu byt zle, myslela som si ze upal, davala som mu vodu, po chvili sa vyvracal a v momente ochladol a bolo mu lepsie. Doteraz neviem co to bolo