Prečo je moja dcéra apatická po vracaní?
Ahojte.
Neviem, co je s dcerou. V skolke mali nejaku jednodnovu brusnu zalezitost. Deti bud bolelo brusko alebo vracali. U vsetkych, co viem (hodne pripadov...), to trvalo len 1 den. Moja dcera vracala tiez len 1x v noci z utorka na stredu tento tyzden. Odvtedy je taka nijaka. Nema teplotu, neboli ju brusko, papa menej, je bez nalady, pyta sa uz o 18tej spat unavena. Cez den uz nie vzdy spi. Za normalnych okolnosti je vesela, pojasena, robi srandy, provokuje.
Co s nou ? Dr. uz ma dovolenku. Napadlo ma, ci jej nemoze chybat zelezo, ta apatia a mozno aj bledost, by sedeli. Ale tak zrazu po tom vracani ? Ostatne deti su OK. Zatial davam Bekomplex a probiotikum.
Vek: 4r.
Dakujem.
Po brusnej viroze sa musi organizmus spamatat (ako po kazdej chorobe). U nej prebieha rekonvalescencia. Daj tomu cas, ked bude vsetko v poriadku aj ona sa vrati do starych kolaji. Ked chce klud, tak nech ma klud, lahku dietu a mozes jej doplnit probiotika
Dcéra je vždy po brušnej viróze aj dva týždne taká nijaká - smutná, unavená, bez nálady, papá veľmi málo ... neviem, aké dávaš probiotiká, no mojej veľmi pomáha pri týchto stavoch Enterina ... železo zatiaľ nedávaj, je ťažké na žalúdok (dcéra berie stále železo, no pri brušnej viróze a po nej Dr. zakázala).
@slavuska1506
@dzulli1980 pri Enterine som sa bala zasupovania. Moja chodi na WC az kazde 3 dni, ked to v skolke zatlaci naspat (nechce tam chodit na velku). Mame Lactoactive
@dzulli1980 brusne sme este nikdy nic nemali
@slavuska1506 Neboj, bude v poriadku. Proste ju to zmohlo viac, než iné deti.
@h2 dakujem, lebo uz som paranoidna.
@slavuska1506 hoci v ostatni tvrdili, ze je to jednodnova zalezitost, ale vacsinou takto hodnotia tie najvyraznejsie priznaky, unava, malatnost a nechutenstvo moze pretrvavat urcite dlhsie ako 1 den.
prajem skore uzdravenie.
@majamat dakujem
@slavuska1506 tak je to v poriadku, baby. Od vcera je to uz zase moj maly satan 😅
Dakujem a este krasne sviatky zelam