icon

Prečo má dcérka bolesti brucha a zvýšenú teplotu?

23. jún 2025

Ahojte, dcerka od rana sa stazuje na bolest brucha...Ale vzdy je to take ze ju to boli par minut, poplace si a potom hovori ze uz ju to neboli. Doobeda bola normalne aj vonku, poobede sme boli tiez lebo som myslela ze len nieco zle zjedla a ze ju to prejde. Celkovo jej nechutilo dnes jest, sotva trosku ryze zjedla a na veceru nechcela nic len banan. Aj po jeho zjedeni zacala plakat ze ju boli brusko, po par minutach dobre ze uz ju neboli a zrazu mala aj zvysenu teplotu okolo 38. Nevraca, nema hnacku, ani zapchu, tak vobec netusim co jej dat, alebo co toto moze byt ? Taku chorobu som este nevidela...Poradite niekto ?

kajka1512
23. jún 2025

Dala by som hylak..

dzulli1980
23. jún 2025

No, čo sa týka brucha u detí, netreba nič zanedbať ... + teplota ... ja osobne by som zašla na pohotovosť, teraz už urgent, či nemá napr. zápal slepého čreva ... x-doktorov mi povedalo, že pokiaľ má dieťa dlhšie trvajúce bolesti brucha, treba to riešiť ... radšej zbytočne ako čosi podceniť.

autor
23. jún 2025
@dzulli1980

No, čo sa týka brucha u detí, netreba nič zanedbať ... + teplota ... ja osobne by som zašla na pohotovosť, teraz už urgent, či nemá napr. zápal slepého čreva ... x-doktorov mi povedalo, že pokiaľ má dieťa dlhšie trvajúce bolesti brucha, treba to riešiť ... radšej zbytočne ako čosi podceniť.

@dzulli1980 12h sú dlhšie trvajúce? Väčšinou sa odporúča po 48h.

dzulli1980
23. jún 2025

Už je na Tebe, čo urobíš ... ja som Ti napísala, čo by som robila ja ... a to nie som útlocitná matka ... človeka môže bolieť brucho z čohokoľvek, no ale tá teplota znamená, že sa čosi deje.

autor
23. jún 2025
@dzulli1980

@dzulli1980 dakujem za nazor, viem ze nemyslis zle, len mi nepride vhodne unavenu dceru vlacit teraz niekde po doktoroch, miesto toho aby sa dobre vyspala a mozno jej rano bude lepsie. Ak nie , zajtra pisem doktorke. Prakticky vacsinu dna bola ok, len ked nieco zjedla tak cca polhodinu potom zacala s tym ze ju boli brucho, a potom zas nic...