Prečo má dcérka bolesti brucha a zvýšenú teplotu?
Ahojte, dcerka od rana sa stazuje na bolest brucha...Ale vzdy je to take ze ju to boli par minut, poplace si a potom hovori ze uz ju to neboli. Doobeda bola normalne aj vonku, poobede sme boli tiez lebo som myslela ze len nieco zle zjedla a ze ju to prejde. Celkovo jej nechutilo dnes jest, sotva trosku ryze zjedla a na veceru nechcela nic len banan. Aj po jeho zjedeni zacala plakat ze ju boli brusko, po par minutach dobre ze uz ju neboli a zrazu mala aj zvysenu teplotu okolo 38. Nevraca, nema hnacku, ani zapchu, tak vobec netusim co jej dat, alebo co toto moze byt ? Taku chorobu som este nevidela...Poradite niekto ?
No, čo sa týka brucha u detí, netreba nič zanedbať ... + teplota ... ja osobne by som zašla na pohotovosť, teraz už urgent, či nemá napr. zápal slepého čreva ... x-doktorov mi povedalo, že pokiaľ má dieťa dlhšie trvajúce bolesti brucha, treba to riešiť ... radšej zbytočne ako čosi podceniť.
No, čo sa týka brucha u detí, netreba nič zanedbať ... + teplota ... ja osobne by som zašla na pohotovosť, teraz už urgent, či nemá napr. zápal slepého čreva ... x-doktorov mi povedalo, že pokiaľ má dieťa dlhšie trvajúce bolesti brucha, treba to riešiť ... radšej zbytočne ako čosi podceniť.
@dzulli1980 12h sú dlhšie trvajúce? Väčšinou sa odporúča po 48h.
Už je na Tebe, čo urobíš ... ja som Ti napísala, čo by som robila ja ... a to nie som útlocitná matka ... človeka môže bolieť brucho z čohokoľvek, no ale tá teplota znamená, že sa čosi deje.
@dzulli1980 dakujem za nazor, viem ze nemyslis zle, len mi nepride vhodne unavenu dceru vlacit teraz niekde po doktoroch, miesto toho aby sa dobre vyspala a mozno jej rano bude lepsie. Ak nie , zajtra pisem doktorke. Prakticky vacsinu dna bola ok, len ked nieco zjedla tak cca polhodinu potom zacala s tym ze ju boli brucho, a potom zas nic...

Dala by som hylak..