icon

Prečo má dieťa 10 dní horúčky a kašeľ?

15. apr 2025

Ahojte, pred vyše týždňom začala dcéra kašľať a na to hneď teploty ale len tak do 39. Išli sme k Dr., výsledok laringitida. Po nastavenej liečbe, stále suchý kašeľ až na zvracanie a teploty do 39,5 ale len Max 2x za deň a ľahko sa zrazili sirupmi... Ale šli sme v piatok na pohotovosť, zas ten istý výsledok CRP 57, že ešte nechcú dávať ATB. Stav stále rovnaký. Teploty do 39 2x denne, dr povedal že keby ma ešte teplotu nech prídeme zmerať crp v nedeľu na pohotovosť. Kašeľ horší aj taký vlhkejsi už. No boli sme v nedeľu crp 46. Takže výsledok žiadny.... Je možné že už má takéto zvýšené teploty skoro 10dni a ten kašeľ neustáva ? Skúsenosti ? Ďakujem inak všetci sme ochoreli, začínam si myslieť že to je COVID.

mamickalisticka
15. apr 2025

Sprav test, a podla toho ísť k dr ešte raz, nech sa pozrie a popočuva

zuzkaa1991
15. apr 2025

Ja by som si pytala po týždni antibiotika ak neberie dieta kazdy mesiac antibiotika
Moja ma max dvakrát do roka aj ked mala chripku vo februári po 5d som uz pytala antibiotika co mala prvýkrát 40tky a pri takom crp by som neriesila ked uz 30crp ma tiez jej dávajú

szabcsuka
15. apr 2025

Moja dcera to mala pred 3 tyz.zacalo sa to s vysokou teplotou musela som davat zabaly nevedeli sme to zrazit😕tie vysoke teploty trvali 3 dni a strasne suchy kasel potom dalsich 6 dni zvysena teplota kazdy den a vlhky kasel dcera aj zvracala ale mi sme dostali aj antibiotika!

danielahamar
15. apr 2025

Toto bude skôr chrípka spojená s laryngitidou a tiež by som si pýtala ATB, stav nie je dobrý, aj keď je crp malo

zuzubb007
15. apr 2025

Pri takom vysokom CRP dávajú antibiotiká automaticky už mohla byť dcéra dávno vyliecena

taktotedanie
15. apr 2025

Taka hodnota je na atb
Neviem na co cakali, na duhu po dazdi?

merrysa
15. apr 2025

57 nie je na ATB? Hlavne keď ma neustále horúčky a kašeľ? To je dosť divné..

ema22270
15. apr 2025

No urcite tie atb lebo asi to len tak same neprejde 10dni je strasne vela ked ma teploty. Max 5 dni byvaju, uz potom by mali dat tie atb teda pokial je teplota vyssia.

autor
16. apr 2025

tak boli sme u našej dr. A tiež nechapala prečo nám už nedali na pohotovosti ATB ešte keď sme tam dvakrát boli. Tak máme ATB a ešte uvidíme, aké budú výsledky rontghenu.

marki07
16. apr 2025

Čítam že si bola na rontgene. Keď to trvá takto dlho môže to byť zápal pľúc,na ATB by sa malo uľaviť.Uvidite,držím palce.

ema22270
16. apr 2025

Autorka ako ste dopadli na tom rontgene. Drzim palce nech atb skoro zaberu

autor
17. apr 2025

Áno je tam začínajúci zápal pľúc... Ale už máme ATB... Aj dcére je lepšie... Len toľko že na pohotovosti dvaja lekári nezávislé nedajú pri takom crp ATB... Lebo sme tam boli dvakrát...nasadili sirupy...a že po 3 dňoch kontrola u obvodnéj... A takto sme dopadli...