icon

Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?

supocka
24. aug 2024

Dobrý deň,už dlhšiu dobu pozorujem ,že sa synovi objavujú takéto vyrážky, zvyčajne na krku , tvári.Stáva sa to asi raz za pol roka ,ale nikdy sa mi nepodarí zistiť príčinu.Jeden večer to je a ráno to zmizne.Nemáte s týmto niekto nejakú skúsenosť?
Budem vďačná za každú radu

Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?Prečo má môj syn zvláštne vyrážky?
klarissa25
24. aug 2024

Mne to príde ako štípance...

anketkarka
24. aug 2024

@supocka ja to mám od jedla. Ale mne to zmyzne do hodiny a veľmi to svrbí. Objaví sa to do hodiny po tom čo niečo zjem. Ja som si odsedovala u seba, že je to len niekedy od staršieho pečiva. Vždy som si zapamätala čo som jedla a pečivo sa opakovalo stále pred tým.

rejka7
24. aug 2024

@supocka svrbí to? Tiež mi to pripadá ako alergia na jedlo, alebo nejaké mydlo, hygienické potreby, objavuje sa po konzumácii, alebo styku s alergénom. Objaviť ten alergén býva niekedy ťažké.

ankare
24. aug 2024

@supocka nie sú to štípance? Ak nie, je to asi z jedla. Syn mal podobné. Ale dosiaľ neviem z čoho. Jeho to aj svrbelo. Užil fenistil a potrela som mu to fenistil gélom.

bluka2
24. aug 2024

A ma to aj pod pyzamom? Lebo ak nie, tak to fakt vyzera ako nejake stipance

ankare
24. aug 2024

@supocka je to podobné?

supocka
autor
24. aug 2024

@ankare Áno tak to vyzerá a tvorí sa mu to raz za čas, nechápem z čoho

supocka
autor
24. aug 2024

@klarissa25 štípance to nie sú,to by ich mal každý deň a nezmizli by hneď na druhý deň

klarissa25
24. aug 2024

Tak potom nejaká reakcia na jedlo ?

ankare
24. aug 2024

@supocka asi je to reakcia na jedlo. Môj v ten deň pil taký ten detský dzusik typu Jupik. Okrem iného... Ale ktovie... Pil ho už aj predtým, aj potom, a inokedy reakciu nemal.

lusaja
Autor odpoveď zmazal