Prečo má moje dvojmesačné dieťa teplotu?
moje dieta dostaalo z nicoho nic teplotu asy tak 38,5 ale ma len 2 mesiace.Brali od neho krv a moc,no ale nic nezistili.Teraz povrdali,ze mu musia brat nejaku vodu s chrbtice a stamade zistia vysledky.Cize co moze byt za nasledok?dakujem
Žiadne dieťatko nedostane teplotu len tak z ničoho nič. Jediný človek, ktorý ti môže dať odpoveď, je Vaša pediatrička. Aj keby sme tu my ako chceli, nepomôžeme ti. Lebo dôvodov zvýšenej teploty môže byť 1000.
@ciknidanka lumbálna punkcia sa robí pri podozrení na meningitídu, ale to je predsa vážna diagnóza a 2-mesačné dieťa s podozrením na ňu by bolo dávno v nemocnici. Okamžite kontaktuj lekára a informuj sa uňho, nie na fóre.
Dôveruj lekárom a pýtaj sa a pýtaj. Nie tu na fóre, ale ich. A založ diskusiu, z otázky sa nič nedozvieš. A ani my. 😉

jaj, ver mi,že radi by sme ti tu na diaľku a cez monitor PC dali odpoveď, dokonca ešte aj správnu odpoveď, utešili ťa a popriali hodne zdravia
ale keďže vyšetrenie takto na diaľku nie je možné, asi ti tu nik neporadí
chodila si po lekároch, nejaké vyšetrenia už máte za sebou
opisuješ zrejme lumbálnu punkciu - budú mu brať asi vzorku z miechy
no neviem, možno to je niečo vážnejšie, lebo to sa len tak bežne malým deťom nerobí,ale budem rada,ak sa mýlim
takže - popýtaj sa dopodrobna lekárov najbližšie,ako ich navštíviš
ak ony nevedia príčinu, nevieme ju ani my
za teplotou môže byť všeličo, aj nič vážne
každopádne moc držím palce,aby to dobre dopadlo 🙂