icon

Prečo majú deti špinavé uši?

20. nov 2023

Ahojte, máme taký problém. Dcérka máva veľmi špinavé uši. Čím to môže byť ? Keď vezmem tyčinku tak vždy je tam kopa mazu. Nejdem úplne dnu od ucha takto vyčistim vonkajšieho ucho a torcha vnútrajšok
Má dva a pol roka.
Ďakujem

Prečo majú deti špinavé uši?
Strana
z2
cookie29
20. nov 2023

@lenkahvh preplachy mozno preventivne nie, ale ziadne ORL? To predsa zavisi od situacie. Mazova zatka moze sposobit horsie pocutie a oneskoreny vyvoj reci. Teraz nehovorim, ze tam treba chodit ako na klavir, ale urcite aspon na poradni spomenut.

sarahh09
20. nov 2023

@ninakajka prosím vás ten vaxol je olej alebo sprej

evuska135
20. nov 2023

Presne som toto nedavno riesila, moj maly ma hrozne vela mazu, ked mu 2x do tyzdna nevycistim tak akoze hruza, potom to vyzera ako keby mu to necistim mesiac a nie 3 dni 🙈 a este ma take ucho kde to je mega vidno

taga
20. nov 2023

@cookie29 nie, citam s porozumenim prepana

anavixy
20. nov 2023

@taga ale napisala si to tak, ak dobre vidim… boli ju usko, zapacha? A ze ak by si si odpovedala kladne, tak neriesis, tiez ma to zarazilo, no pochopila som ze si to asi inak napisala nez si to myslela… ale cookie sa nepyta odveci tym padom 🙊

cookie29
20. nov 2023

@taga praveze čítam s porozumením. Veď si to po sebe prečítaj:
Citujem s doplnením kladnej odpovede:

- pocuje ta dcerka dobre? ÁNO
- boli ju usko? ÁNO
- zapacha to nejako extremne? ÁNO
Ak by som si na taketo otazky odpovedala v kladnom zmysle = ÁNO , absolutne by som neriesila mnozstvo mazu..

asocial
20. nov 2023

to je uplne v pohode🙂) to je celkom ok, neboj, aj ja mam tak, aj obe deti.

taga
21. nov 2023

@cookie29 ja nepisem o kladnej odpovedi.. pisem, v kladnom zmysle - to je pre mna odpoved, s ktorou som spokojna..
Ale ok, mohla som to formulovat stastnejsie, uznavam.. prepisovat to uz nejdem, snad kto chce pochopi

ninakajka
21. nov 2023

@sarahh09 netusim, ako to myslit, strieka sa to do usi ale mne to pride take trosku olejovite.

Strana
z2