icon

Prečo sa dieťa pocikáva v sne?

9. nov 2023

Vraj sen, že je na wc. Je za tým niečo alebo naozaj len "sen"? Máte podobnú skúsenosť?

sweetdreams1
9. nov 2023

Ak sa to stalo raz, vôbec by som to neriešila.

zuzubb007
9. nov 2023

Ja by som to riesila veru v strese urcite

autor
9. nov 2023

@sweetdreams1 áno. Raz.

freepalestine
9. nov 2023

Moze byt len sen. Ale vsimala by som si spravanie.. ci nie su nejake zmeny 🤷🏼‍♀️

simsalabim
9. nov 2023

Naozaj to moze byt iba sen. Dieta sleduj, nestresuj.

autor
9. nov 2023

Prekvapilo ma to😒

zafir01
9. nov 2023

Je to normálne .. ja som už bola dospelá . Veľmi unavená z práce som tvrdo zaspala .a tiež sa mi snívalo ,že som na wc .a ... Proste som sa zobudila neskoro . A spánok som mala až príliš tuhý .
Staršiemu 12 r sa to stalo minulý rok ,že mu cvrklo .a presne .sen o Tom ,že je na wc

ankare
9. nov 2023

Mne sa to stalo tiež. Snívalo sa mi, že cikam a ozaj som sa pocikala.

sherynkamalinka
9. nov 2023

moze sa to stat, ze dieta spi tak tvrdo a sucasne ma plny mocovy mechur( preto ten sen ze je na wc) a pocika sa, resp. si cvrkne.

anjelicek26
9. nov 2023

Synovi sa to stalo raz v desat rokoch... on bol od 1,5 roka bez plienok aj v noci, nikdy ziadna nehoda ani ked bol uplne maly, proste nie... skoro ho porazilo chudaka, snivalo sa mu totiz, ze bol na zachode, tot bol vysledok... ziadnu dramu sme s toho nerobili...

h2
9. nov 2023

Prechladnutie? Začiatok choroby? Môjmu synovi sa to stávalo v minulosti, vždy to bola predzvesť choroby.

jana_eyre_2
9. nov 2023

Mne sa to v podobnom veku naozaj stalo, iba raz a bolo to tiež kvôli snu.. ak sa to nezopakuje tak podľa mňa je to ok.. skús kúpiť tie prúžky na moc či má ok..

autor
9. nov 2023

Ďakujem žienky za povzbudenie. Nerobim určite dramu. Len som sa zamyslela, či nemôže byť hlbší problém. U nás doma nie som si vedomá. Mame dobré vztahy. Ale zase dieťa moze chápať inak veci. A možno naozaj len náhoda. Dufam.❤️

macekovam
9. nov 2023

Mohol sa mu sprísniť,, záchod,,

pjosa
9. nov 2023

Tiež by som to neriešila. Tvrdý spánok bol, iné by bolo, keby to bolo častejšie.

slavomira236
9. nov 2023

Moja9vat tvrdo spi a vie sa mu to stat ked je chory napeiklad

nataly420
9. nov 2023

Poznám dospelých ľudí čo sa pošťali do postele lebo sa im sníval sen o wc 🤣

marianarem
9. nov 2023

Aj mne sa to ako dietatu stalo. Presne sen, ze som na wc a po zobudeni som zistila, ze som tam nebola 🙂 Ale to sa vacsinou stane len raz. Mne to vtedy tak hrozne vadilo, ze odvtedy ked sa mi sniva, ze som na wc, tak podvedomie ma rovno budi, aby som to stihla 🙂

mira0611
9. nov 2023

Ahoj, aj ja som uz mala taky sen, nepocikala som sa, ale bolo to o chlp 😅