Prečo svrbia dieťaťu nôžky a čo robiť?
Dobry vecer, prosim vas, viete mi poradit, co ma maly na nozkach? Svrbi to priserne, antihistaminika nezaberaju vobec. Crp v poriadku. Hrdielko ciste, bez teploty. Cca pred 10 dnani sme asi prekonali 5. chorobu. Maly vyhazdany, nesvrbive, bez teploty, mali toho plnu skolu. Ani lekarka sa nevedela velmi vyjadrit. Pre istotu spravila vyter na sarlach, ale nepredpoklada to. Povedala, ze mozno ruky-noha-usta... rano ked sme tam boli to mal pokojnejsie. Vzdy k veceru mu to takto vystupi. Dakujem
@kacena4 dakujeme. Nuz, nic sme nemenili, neviem na co by reagoval. Streptokok mu vysiel negativne. Tak uvidime, ci sa to bude zhorsovat. Trochu na to asi zabera alpa krem... s tymi topanockami neviem. Lebo doma chodi bosy a zhorsuje sa mu to najma vecer... alle naozaj dakujem za odpoved.

vyzera to ako alergicka reakcia, ja sa podobne vyhadzujem s ponoziek v ktorych je umelina, priserne to svrbi. mne na to pomaha studeny obklad, umyvanie vodou a nenosenie danych ponoziek, ono to velmi suvisi aj s potenim, nosenim nepremokavych topanok v ktoryhc noha nedycha. drzim palceky