icon

Prejavy parazitov u detí

kundiboo
27. mar 2025

Ake su prejavy parazitov u deti ? Okrem videtelnych parazitov v stolici samozrejme.

ivanakal
27. mar 2025

Bolest brucha napr, alebo tmave kruhy pod ocami, svrbenie konecnika.. Aj ked ja mam skusenosti len s vidielnymi parazitmi. Len napadlo mi prave toto, lebo tak to zacalo.

nina004
27. mar 2025

@kundiboo Skúsenosti len s mrlami. Malá sa v tme nevedela doškrabať na zadku,plač a nevedela zaspať.

zabka79
27. mar 2025

@kundiboo svrbenie zadku tesne pred spanim take ze sa neda zaspat

basulaak
27. mar 2025

Vraj mrle mozu sposobovat skripanie zubami v noci…

basska_b
27. mar 2025

Mrle? Deti sa mi v tej prvej, akutnej faze stazovali na bolest v konecniku. Neskor az na svrbenie. 2rocneho mi 6x za sebou prehnalo. Tam to uz potom bolo vidiet v plienke.

kundiboo
autor
27. mar 2025

@basska_b nasho maleho prehana uz 2tyzdne, nevysvetlitelne ze preco .dr tvrdi ze takto sa parazity neprejavuju …aoe evidentne ano

basska_b
28. mar 2025

@kundiboo Ako, teoreticky to moze byt. Len by bolo super mat rukolapny dokaz, t.j. nech ide na nocnik a najst tam tie červy. A nechce Dr. spravit aspon ranny ster na sklicko alebo tak? Je take sklicko s lepiacou paskou, pred rannym cikanim sme to nalepili na zadok a spat na sklicko. Musi to ist do labaku, pod mikroskopom bude vidiet vajicka. Ale toto sme robili az po tretej davke Vermoxu na odparazitenie. Ale Dr. nechcu davat Vermox len tak, ked si nie su isti, ze to ma