icon

Prejavy siedmej choroby

bluubluu
29. nov 2025

Mali sme horúčky 37.5 asi 2 dni potom nastali horucky 38.5 tiez 2 dni a vyhodila sa nam pod nosom vyrážka v podstate na 5 deň. Boli sme pri lekárovi a on pozrel do úst ma tam 2 afty a vraj ta vyrážka pod nosom bude z cumlika. Dal nam sirup vraj je to oslabená imunita a vírus.
Dnes uz ma tých vyrážok okolo úst asi 8 a aj 2 priamo na pere dnes je teda 6 deň. Čítam a pozerám po internete ze to môže byť ta siedma choroba. Lenže my máme len na ústach a nikde sa uz vyrážky neobjavili. Stretli ste sa s tym ze môže byt siedma choroba prejav len takýto alebo sa to este vyhroti? Ďakujem

euka210
29. nov 2025

@bluubluu moj mal biele usta a o 2d sa vyhadzal na rukach a chodidlach. Este mozno soor by to mohol byt?

kiki68
29. nov 2025

@bluubluu modli sa, nech to nechytis, u dospelakov je to vacsia divocina. Ano, to este mozno bude mat par pupien na rukach, ale u deti to rychlo prejde.

niqua
29. nov 2025
@kiki68

@bluubluu modli sa, nech to nechytis, u dospelakov je to vacsia divocina. Ano, to este mozno bude mat par pupien na rukach, ale u deti to rychlo prejde.

@kiki68 suhlasim...moj manzel to dostal...2x...katastrofa

kiki68
30. nov 2025
@niqua

@kiki68 suhlasim...moj manzel to dostal...2x...katastrofa

@niqua ja prvy raz este v tehu, to bolo tiez nieco, ale aspon neboli afty v ustach, mala som iba ruky a okolo ust trosku, druhy raz to boli afty v ustach take, ze som s placom pila vodu. To sme dostali od lekara antivirotika. A hlavne to bolo v lete ta druha infekcia. Akoze otrasna nemoc

niqua
2. dec 2025
@kiki68

@niqua ja prvy raz este v tehu, to bolo tiez nieco, ale aspon neboli afty v ustach, mala som iba ruky a okolo ust trosku, druhy raz to boli afty v ustach take, ze som s placom pila vodu. To sme dostali od lekara antivirotika. A hlavne to bolo v lete ta druha infekcia. Akoze otrasna nemoc

@kiki68 aj vam zliezli nechty ? Po mesiaci manzelovi kazdy jeden...stalo sa mu to aj ked dostal chorobu druhykrat..tiez to iste...cca po mesiaci zliezli od vyliecenia...pri tejto chorobe moj manzel plakal az...co som v zivote ho nevidela ani slzu vyronit...tak pri tejto chorobe ano

niqua
2. dec 2025
@niqua

@kiki68 aj vam zliezli nechty ? Po mesiaci manzelovi kazdy jeden...stalo sa mu to aj ked dostal chorobu druhykrat..tiez to iste...cca po mesiaci zliezli od vyliecenia...pri tejto chorobe moj manzel plakal az...co som v zivote ho nevidela ani slzu vyronit...tak pri tejto chorobe ano

@niqua a este spomeniem ze 10 mesacna dcerka skoncila az v nemocnici..mala tie herpesy vsade aj v ustach aj v hrdle...nemohla pit ani nic...tak jedine infuzie...to bolo asi najvacsie peklo co sme zazili...co sa chorob tyka...ale potom ked to dostal manzel...tak to bolo este horsie ako s malou...on tie herpesy este aj na hlave mal vo vlasoch

kiki68
2. dec 2025
@niqua

@niqua nie, ale skoro na nohach. Nejak som to ustala, Ale mala som to knap. Nejak tie antivirotika to zastavili.

kiki68
2. dec 2025
@niqua

@niqua a este spomeniem ze 10 mesacna dcerka skoncila az v nemocnici..mala tie herpesy vsade aj v ustach aj v hrdle...nemohla pit ani nic...tak jedine infuzie...to bolo asi najvacsie peklo co sme zazili...co sa chorob tyka...ale potom ked to dostal manzel...tak to bolo este horsie ako s malou...on tie herpesy este aj na hlave mal vo vlasoch

@niqua jezisi, akoze tie afty mal nas tiez zle, len to trvalo asi den ked vrieskal, potom uz jedol a pil. Aj ked s placom. To musel byt nejaky agresivny kmen tej choroby. Ja len dufam, ze to uz nikdy nedostaneme. Ja som vtedy tiez isla s vrestiacim dietatom na pohotovost o 24:00 v noci.