icon

Preťahovanie predkožky v 2,5 roku

dada281185
28. dec 2021

Ahojte milé mamičky. ...neviem kto má s stým skúsenosti...kto to robí pravidelne od narodenia a či sa dá pretiahnuť celá. ...lebo my to robíme nepravidelne. ...teda nechávam na prírodu....ale začala som kúpať v sleze nebadanom....a zatiaľ len konček pretiahla. ...nechce to nasilu robiť až mu neublížim a on už vníma a keď vie čo sa mu ide robiť ...tak mi nechce dovoliť to urobiť....keby idem k doktorke stiahne asi na silu ....pomôže ten slez alebo vyskúšať čosi iné? Dakujem

Strana
z2
miminkanase
28. dec 2021

@dada281185 áno, sťahovať jemne, čo ide, nie viac a nie nasilu.

tayla
Odpoveď bola odstránená
damaja1
29. dec 2021

@dada281185 ahoj ja som to nikdy chlapcom nerobila tak zavčasu ale ovela neskor sa to pomalinky same bez nasilia aj detska lekarka aj urologovia to neodporucaju to ma vsetko cas ,,,, mne rozum stoji ked to niekto robi hned od malinka ,,, ako nehovorim o tebe len naozaj to netreba unahlit ,,, moj mladsi ma 6 rokov a este mu kusocek chyba ale vidim ze sa mu to pekne same uvolnuje

123andy123
29. dec 2021

keby som nechodila na MK tak ani neviem ze nieco taketo existuje. Mne doktroka o tom nepovedala, maleho nikdy neskontrolovala a nikdy nemal zapal alebo problemy s curanim. Bude mat 5 rokov. Zijeme v zahranici.

dada281185
autor
30. dec 2021

@tayla návod nie treba jemne a pomaly ...

Strana
z2