icon

Pretrvávajúce teploty u 2,5 mesačného syna

timiniky
3. aug 2017

Zdravim idem sa k vam poradit mozno mate skusennost,lebo ja s teplotami teda nie.Syn 2a pol mesacny teplotuje uz takmer 2tyzdne,teplota vzdy nad 38,nema nepretrzite,zvacsa 2-3 krat za 24hod niekedy 4krat.Podari sa hned zrazit.Lekarka prvy tyzden neriesila potom nasadila ATB amoksiklav,ktory uziva uz tyzden a teploty stale ma.Niekedy ustupia na 24 hod.alevopat sa vratia,zabudla som dodat ze okrem teplot ma nadchu ,na tu mame tiez pamycon ,nasivin a aj livostin.Kazdym dnom som nervoznejsia,trva to dlho sme z toho vycerpany.Lekari sa tvaria akoby nic,prve vysledky mal bez nalezu a v utorok nam robili znova tak dnes cakame :(

janap76
3. aug 2017

Ako sa inak správa ? Má aj kašeľ ? Môj starší syn mal podobné problémy a bolo to kvôli zubom. Od narodenia sme riešili zuby. Dúfam že aj u Vášho malého to bude len to. Na sopel je najlepšia Vincentka v spreji. Žltá je pre najmenších. Ak mu soplík aj tečie, nebojte sa odsať. Ja som sa bála a úplne zbytočne 😉 Soplík má číry ?

timiniky
autor
3. aug 2017

@janap76 od narodenia je placlivejsi,ma aj reflux a stridor.Tiez som myslela na zuby,dcera mala prvy zubok v 4mesiacoch,ale teploty su vysoke podla mna.Sopliky ma priesvitne az belave a viem to z odsatia lebo inak mu nevytekaju 😒 ale tu vicentku skusim👍

janap76
3. aug 2017

@timiniky Adamko mal pri zuboch aj 39,4 🙄 Ak by mu to striekanie do nošteka vadilo, tak kúpte normálnu vodu Vincentku vo fľaši, namočte vatovu tyčinku a vytrite 🙂 Prepáčte čo je to stridor ?