Pretrvávajúci kašeľ u dieťaťa: Ako pomôcť?
Ahojte je tu nejaka mamička ktorá sa trapi a dieťaťom ktoré kasle včera sme boli u dr dýchanie čisté bez horúčky len na kašeľ kvapky nam dal ale ze by nejako zaberali dieta kasle stále
@simkarisko11trnava tak isto bolo u kamaratky, po tyzdni preslo, tiez mala kvapky na kasel.
Aky ma kasel? Nasa ma vlhky kasel a trochu soplik, tiez bez teploty. Moze to byt teraz aj alergia, na tu mame sprej do nosa Allergodil (rano 1 strek do kazdej nosnej dierky) a vecer vycmula spirabel tabletku (to je ale na predpis). Ale su aj ine lieky na alegiu, napr. aerius a pod.
Ak si si ista, ze to nie je alergia, nam odporucili sinupret a inhalacie. Tiez je dobry cibulovy sirup s medom.
@anonym_6d946b aj nam dala do nosa ked sme boli na orl sprej nasonex kasle raz tak raz tak ano robila som ale mlieko teple s medom čítala som ze aj to je super
@simkarisko11trnava tak isto bolo u kamaratky, po tyzdni preslo, tiez mala kvapky na kasel.
@domkakvet aj dr povedal ze su take nejake vyrozy ale zdá sa mi ze nic nepomáha kasle dost
Mne dcéra kašle už 4 týždne, deň - noc, už je to lepšie, 3x na ORL, snímok dutín, vytery ok. Lieky, spreje, kvapky, konvicka do nosa.
Skúste inhalovat, zvlhčuje dýchanie cesty, ono to sice paradoxne spôsobu, že bude kašľať viac, ale kašeľ je čistiaci mechanizmus tela, netreba potláčať ale uľahčiť vykasliavanie. Potláčať môžeš na vecer/na noc, aby sa mohlo vyspať.

Aky ma kasel? Nasa ma vlhky kasel a trochu soplik, tiez bez teploty. Moze to byt teraz aj alergia, na tu mame sprej do nosa Allergodil (rano 1 strek do kazdej nosnej dierky) a vecer vycmula spirabel tabletku (to je ale na predpis). Ale su aj ine lieky na alegiu, napr. aerius a pod.
Ak si si ista, ze to nie je alergia, nam odporucili sinupret a inhalacie. Tiez je dobry cibulovy sirup s medom.