Priberanie dvojmesačnej dcérky

2. máj 2021

Ahojte dievčatá, prosím vás máte skúsenosti s tým, žeby vaše detičky prestali priberať? Moja dcérka má dva mesiace a je plne kojená. Len doktorka mi dala chrobáka do hlavy, lebo na poslednej poradni nepribrala podľa tých ich tabuliek či čo 🤷 tak som sa s ňou dnes po pár dňoch vážila, na našej váhe, a príde mi že za tých pár dní nepribrala. Ale je to spokojne bábätko, neplače žeby bola hladná a ja som mala málo mlieka. Plienky sú pocikane dosť (cca 8/deň). Aj som ich vážila, len tak zo zvedavosti, a priemerne vážia 130-150g. Len ma trápi, že by to moje dievčatko prestalo priberať? Kojim ju každé 2-2,5hodiny, len v noci prespí asi 6hodin a nechcem ju budiť, keď tak pekne spí.mali ste aj vy také detičky, že niekedy pribrali viac inokedy menej alebo skoro vôbec ďakujem za odpoveď?

ivangeline
2. máj 2021

No ak je babo spokojne,asi je vsetko dobre. I ked tyzdenne by malo npeibrat. Moje priberali ukazkovo. Maximum mozne.. a tiez boli dojcene. Takze som zvedava,co na to ine dojciace mamky.

deti95060810
2. máj 2021

nám sa to stalo.... nie že len nepriberala , ale dokonca aj chudla....

luciannka83
2. máj 2021

Ak chces, aby viac priberala, skus zacat budit v noci na fojcenie. Ona sa nadojci v polospanku. Budete mat o jednu davku jedla viac. Ked je spokojna, neriesila by dom to velmi.
Odb5reho mesiaca mozte zacat s prikmom, k3by velmi slabo prospievala.

andreatytler
2. máj 2021

A ake ste mali miery doteraz?

autor
3. máj 2021

@andreatytler doteraz priberala ukážkovo...za dva týždne dala pol kila, potom za ďalšie dva necelých 300g a odvtedy mám pocit, že asi aj pri kojeni štrajkuje a nepriberá 🤷 ale možno je to len také obdobie🤔

andreatytler
5. máj 2021

Nas pribral nieco cez kilo kazdy mesiac az do 5 mesiaca... medzi 4 a 5 mesiacom vobec nepribral ani nenarastol. Deticky rastu narazovo, tak je mozne ze ma teraz oddychovu fazu, ale ak mas pocit ze aj malo papa, tak to radsej sleduj.
Nezmenila si nieco odkedy zacala s tym strajkom?