icon

Príčina vysokých horúčok u 12-ročného dieťaťa

18. nov 2025

Ahojte syn 12ročný od rána má vysoké horúčky 40tky.Zraziť sa mi teplotu podarilo na 38,2.Teraz má znova 40tku.Čo to zase koluje v ovzduší.

anonym_913f1a
18. nov 2025

@anonym_autor viróza, baktérie, infekcie počas celého roka, kedy len chceš🤷‍♀️

stellarstar
18. nov 2025

To je furt

anonym_d74d49
18. nov 2025

To je stále, a okrem toho je teraz veľa kovidu

autor
18. nov 2025
@anonym_d74d49

To je stále, a okrem toho je teraz veľa kovidu

@anonym_d74d49 áno to som počula ,že znova nastúpil covid .To je na porazenie Stále niečo je sa krúti okolo.Ked nie črevné virózy tak teploty kašeľ sople Ach

guudy
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d74d49 áno to som počula ,že znova nastúpil covid .To je na porazenie Stále niečo je sa krúti okolo.Ked nie črevné virózy tak teploty kašeľ sople Ach

@anonym_autor covidu je vela od leta. Nic nove nepribudlo, stale tie iste choroby su vo vzduchu🤷🏼‍♀️

januska12323
18. nov 2025

Ešte nikdy ste v zime nemali choroby?

janickadr
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Treba si kupit v lekarni antigenovy test na Covid+chripku, otestovat a budete mudrejsi.. Vo vzduchu je stale nieco, kedze nie je sterilny...

agnes28
19. nov 2025

@anonym_autor dcéra 13 ročná mala pred 2 týždňami takéto vysoké horúčky, doslova to celé prespala. Trvalo to 2 dní a bol koniec

mirka_a_hrasok
19. nov 2025

Podľa mňa je to úplne bežná choroba 😉 Daj synovi Brufen a dobre bude, uvidíš. Veľmi veľa chorých je teraz. 🙉 Ale tak to je rovnaké asi každú zimu/jeseň 😀

autor
21. nov 2025

Takže nakoniec sa nám na 3.deň objavili na tvária rukách vyrážky vyzerajú ako herpes.Doktor to zhodnotili ako 7.chorobu.