Príčina vysokých horúčok u 12-ročného dieťaťa
Ahojte syn 12ročný od rána má vysoké horúčky 40tky.Zraziť sa mi teplotu podarilo na 38,2.Teraz má znova 40tku.Čo to zase koluje v ovzduší.
To je furt
To je stále, a okrem toho je teraz veľa kovidu
To je stále, a okrem toho je teraz veľa kovidu
@anonym_d74d49 áno to som počula ,že znova nastúpil covid .To je na porazenie Stále niečo je sa krúti okolo.Ked nie črevné virózy tak teploty kašeľ sople Ach
@anonym_d74d49 áno to som počula ,že znova nastúpil covid .To je na porazenie Stále niečo je sa krúti okolo.Ked nie črevné virózy tak teploty kašeľ sople Ach
@anonym_autor covidu je vela od leta. Nic nove nepribudlo, stale tie iste choroby su vo vzduchu🤷🏼♀️
Ešte nikdy ste v zime nemali choroby?
@anonym_autor Treba si kupit v lekarni antigenovy test na Covid+chripku, otestovat a budete mudrejsi.. Vo vzduchu je stale nieco, kedze nie je sterilny...
@anonym_autor dcéra 13 ročná mala pred 2 týždňami takéto vysoké horúčky, doslova to celé prespala. Trvalo to 2 dní a bol koniec
Podľa mňa je to úplne bežná choroba 😉 Daj synovi Brufen a dobre bude, uvidíš. Veľmi veľa chorých je teraz. 🙉 Ale tak to je rovnaké asi každú zimu/jeseň 😀
Takže nakoniec sa nám na 3.deň objavili na tvária rukách vyrážky vyzerajú ako herpes.Doktor to zhodnotili ako 7.chorobu.

@anonym_autor viróza, baktérie, infekcie počas celého roka, kedy len chceš🤷♀️