Priebeh MR s 5-mesačným bábätkom na Kramároch.
Zdravím vás viete mi prosím vás v krátkosti opísať ako prebieha MR u 5 mes.babatka ? Konkrétne na Kramároch ? Nemôžem byt pri vyšetrení ? Babo mi vezmú a uspia alebo ...?Lezi sa tam 3 dni?
@lola1003 obmedzenie v kojeni bude určite .my sme myslím mali posledne možné jedenie a pitie,ja som už nekojila.len Sunar a naposledy sme mohli v pondelok do polnoci a ráno o 8ej nám robili MR.ale presne Vás usmernia oni.cize cca tých 8hod pred vysetrenim nesmie piť a jesť.
Nechajú si Vás určite až do soboty,nikto Vám nepodpíše prepúšťaciu správu,dieťa musí opustiť nemocnicu až po 24hod od vyšetrenia.
Čiže ak vám budú robiť MR v piatok doobeda o 9ej,tak vás najskôr pustia v sobotu o 9ej.
Moja malá bola v 8mesiacoch na MR a nepustili nás,aj napriek tomu ,že spinkala ,papala ,bola usmiať,po MR ani nebola malatna,papala ...tak som sa spýtala,či nemôžme skôr,ale že nemôžu
Pri deťoch už vôbec nie.
@lola1003 ahoj,aj my mame ist na MRIna Kramare. Uz sme tam s dcerkou lezali a kazda izba ma take umyvadlo na kupanie pre deti.

@lola1003 dobrý deň,my sme mali ísť,ale nakoniec sme nešli.chodi sa tam s bábätkom na 3dni.prvy deň príjem,druhý deň MR a tretí deň pozorovanie + prepustenie.
Pri vyšetrení určite matka nie je.dieta uspia a po vyšetrení a prebratí (dieťa buď je ospalé ,malatne alebo sú niektoré už prebudene ) privezú k matke na izbu.