Prievan v očiach u 5-ročného dievčatka
Dobrý večer, malá bola vo štvrtok v škôlke, keď som ju odprevadila do triedy, všimla som si v jej triede dokorán otvorené veľké tabuľové okno / veľkosť menších dverí pomaly/, bolo mi blbé povedať učiteľke, nech ho zavrie, čo si teraz vyčítam. V piatok už malá nešla do škôlky, noštek upchatý ako nikdy predtým, otras. V piatok večer teplota 37,7, jedno očko mierne slzivé, v sobotu "len" teplota 37, 5. V nedeľu, čiže dnes, sople a smŕkanie, poobede si zdriemla, keď sa zobudila, obidve očka zlepené. Pretrela som harmanček, už je lepšie, bez teploty. Mate skúsenosť, ísť k lekárke, alebo nejaký iný postup ? Nemám s tým skúsenosť, ďakujem za odpovede.
@taja567 na oci nedavat ziadne byliny , unyt cistou vodou a do oka aplikovat len lieky urcene do oka, a zapalene oci na 100 percent nema z cerstveho vzduchu
@taja567 to nebolo z otvoreneho okna, dieta je normalne chore, ziadny prievan
Harmancek- zle! Mas na to ocuflash! Oci ma zlepene lebo ma dutiny plne hlienu, musi mat ciste dutiny, kvapkaj ocuflash, harmancek hod do kosa, zacni ju liecit ako sa ma, ked sa bude zhorsovat ries pediatra
Ďakujem Vám, pôjdeme ráno predsa k lekárke. Pokojný večer.

Nemusi ist o prievan. U nas je teraz infekcny zapal oci. Maly v sobotu vstal a oci zapaleme zahnisane, nos zasopleny no zatial bez teploty. Ja prave chvalim vetranie - pri tej ponuke chorob co tam maju v ponuke( uz som zachytila info, ze jedno dievcatko ma podozrive vyrazkyz tipujem kiahne alebo inu smakocinu, ktora nanho skoci hned ako vyliecime tie ocka a pojde do skolky