icon

Prírodné maste a krémy na ekzém u detí

22. mar 2024

Je podozrenie u syna ma cez 7 mes..ale nesvrbi ho to..
Nejaké prirodne masticky.?

Strana
z2
daseng
23. mar 2024

Možno pre niekoho bude táto rada smiešna, no je odskúšaná a účinná, na rozdiel od všetkých vtedy dostupných mastičiek a vodičiek. Moja dcéra dostala atopický ekzém, podotýkam, že to bolo pred 35 rokmi. Poradili mi, aby som ju kúpala v odvare z koreňa lopúcha, toho veľkolistého. Človek v zúfalstve siahne po hocičom, preto sme koreň nakopali, vysušili, varila som z neho odvar, v malej vaničke zriedila vodou a v tom ju kúpala. Toto skutočne pomohlo. Zdá sa mi, že teraz dostať sušený lopúch aj v lekárni. Ešte podotýkam, že po kúpeli v tomto odvare jej veľmi rýchlo rástli vlasy a má ich doposiaľ veľmi kvalitné a husté.

qqqqqqqqq
23. mar 2024

ahoj,ja to tu odporucam donekonena😊.skus pozriet grahams natural.bez parabenov,bez mineralnych olejov,bez, parfemov,bez hormonov,bez steroidov.

autor
23. mar 2024

@daseng ahoj..ďakujem za tip..je to vhodne aj pre bábätko?

vera55555
23. mar 2024

Ja poviem len svoju skúsenosť. Synček od roka a pol má ekzém. Za kolienkami najviac a potom hocikde sa mu objavuje či bruško chrbátik ručičky a celé nožičky. Používala som drahé krémy, nátierala som všeličo. Nič nepomáhalo. Kožná len kortikoidy ja som dávala zinkovu masť len ktorá to pomaličky hojila ale kým sa zapojilo jedno urobili sa nové a dookola. Doktorka stále len že premastovat celé telo (aj tie červené miesta) min.2 krat denne čo som aj robila. Vselico som skúšala naozaj od Bioderma, excipial, až po neviem čo. A tak už som skúsila aj lacnejšie. A naozaj malému ja neviem či to len jemu pomáha iba Lactovit krém červený ale pozor regeneračný ..je červený aj spevňujúci ale tento nie. A musím poklopat prešli 2 mesiace a telo má čistucke krásne bez akéhokoľvek ekzému. Ale kremujeme poctivo ráno a večer. No vyskúšajte stojí.5 e a môže od narodenia tento krém je pre celú rodinu. Pýtala som sa či môžu aj bábätká tak že áno obsahuje ureu a žiadne zle látky. Ja som úplne šťastná lebo má krásne telíčko a večer keď ho kupem stále cítim tú vrstvu krému od rána čo som mu dala takže určite má niečo do seba ten krém a určite aj hydratuje celý deň.

Strana
z2