icon

Prírodné riešenia na pomoc pri nočnom pomočovan

dada281185
4. mar 2025

Pekny den mame doma skoro 6. Ročného syna, bude mat v juni 6 rokov. Trápi nas problem.s nočným.pomočovanim. Boli sme aj u nefrologa, ktory urobil vysetrenie moču a obličiek sono negatívne. Doporucil dodrziavat enureticky režim a tekutiny 2 hodiny pred. Spánkom nepit. Ak sa to nenaučí chce mu dat lieky. Zatial sa nam to nedarí ,plienky na noc dávame ale v noci ho nebudim. Chodim s nim na akupunkturu, ze su s tym dobre skúsenosti. Mal horšiu imunitu tak sa mu ju snažia napraviť. Poznáte nieco prírodné co by pomohlo na pomočovanie v noci?Nechcem do neho pchat lieky
Zatial. Dakujem za pomoc.DL

simona1998
4. mar 2025

@dada281185 ja som mavala toto ako mala , ešte v prvej triede som nosila plienky na spanie nakoľko som mala tak tvrdý spánok, že som sa nevedela prebrať a pocikala som sa . On ho ak v poriadku? Nemá len tuhý spánok ? . Mne to postupne odznelo aj tak som navštevovala lekára

dada281185
autor
4. mar 2025

@simona1998 vecer zaspí neskor a tvrdo spi ideme este na neurologiu lebo ked sa narodil mal cystu na mozgu ale zmizla a tiez zacal chodiť neskor kvoli hypotonii brušného svalstva ked sa narodil písali o nom ze ako keby je o dva mesiace pozadu teda neurolog

dada281185
autor
4. mar 2025

@simona1998 teda podla fyzioterapeuta zaostával.o dva mesiace

althejka
4. mar 2025

Mozno este potrebuje troska viac casu jeho neuro sustava, my deti do 5 rokov s nocnym pomocovanim neriesime , po piatich rokoch iba rezimom , potom podla frekvencie a mnozstva hodnotime aj bilanciu tekutin a ich dennicky. a pripadne davame liecbu. tu celkom dobre toleruju a ma efekt.

dobryden
4. mar 2025

@althejka a aka to je liecba?

dada281185
autor
4. mar 2025

@althejka aku liečbu dávate?

althejka
4. mar 2025

@dada281185 antidiuretika, ktore utlmuju tvorbu mocu .

viky7
4. mar 2025

nam povedala nefrologicka, ze 7 rokov je tska hranica, u nss to tak bolo .... nic nepomahalo, 3 mesiace pred 7. narodeninami z nicoho nic same ... ale u nas bolo pocikanie kazdu noc, takze to nebolo len tuhym spankom, ze niekedy v noci potrebovala ist a nezobudila sa ...