Príznaky a liečba prvého respiračného ochorenia u bábätka
Ja som už chorá, na malej zatial nič nevidím, má 3 mesiace a je plne dojčená. Aké príznaky ste mali? A ako ste to liečili.
@anonym_autor dieťa kaslalo, tieklo mu z nosa, v dôsledku toho v noci zle spalo.
Ak má byť babo choré, zistíš to určite.
ďakujem vám, skôr som sa zľakla že by som to nejako nezbadala. Mna vždy len boli hrdlo a hlava tak to sú take príznaky že keby boli u bábätka tak to ani neviem:/
A ak nebude mať teplotu mám ísť aj tak k lekárovi? Ďakujem
ďakujem vám, skôr som sa zľakla že by som to nejako nezbadala. Mna vždy len boli hrdlo a hlava tak to sú take príznaky že keby boli u bábätka tak to ani neviem:/
A ak nebude mať teplotu mám ísť aj tak k lekárovi? Ďakujem
@anonym_autor bolo by plačlivé... a podľa mňa by aj kaslalo keby ho bolelo hrdlo.
Ked ti ochorie, k lekárovi chod. 3 mesačne bábätko je krehké stvorenie a na to predsa pediatri sú 😉
A hlavne ho aj popocuva ci ma priedušky čisté a podobne...
Tak závisí, aké respiračné ochorenie, tie príznaky môžu byť rôzne aj s rôznou intenzitou.... Môj syn mal rsv ako novorodenec.... Keď mal 8 dní začal mať nádchu, trocha soplikov, neskôr pribudol kašeľ. Teplotu vôbec nemal zvýšenú. Bol plne dojceny, nevšimla som si, že by sal menej, a taky malý spal skoro stále, takže malátnosť neviem posúdiť.... Na 12den sa to večer sprudka zhoršilo, že sme skončili v nemocnici na kyslíku, dýchal plytko a zrychlene.

Prve dieta ochorelo, ked malo 6 tyzdnov. Tiez plne dojcene. Malo upchaty nos, zatekali mu sople a kaslalo. Nos sme odsavali, pouzivali morsku vodu a Nasivin pre babatka a na kasel Stoptussin. Preslo to za par dni. Moc sa vtedy nechcelo kojit, asi kvoli tym soplikom.