icon

Príznaky parainfluenzy u detí a príčiny častého močenia

Dnes o 08:56

Ahojte, dietatu vyšla z vyteru parainfluenza. Uz tyzden ma zvysene teploty, strasne kasel a sopel. Bolest hlavy pri kasli a predklone. Bolest brucha niekolko krat za den. Ako to mate vy? Uz som na prásky. Do toho este pred prepuknutim chripku mu zacalo z nicoho nic caste mocenie, čo stale trva a moci 20x za den. Ďakujem za skusenosti? Ako dlho este?

adri266
Dnes o 09:05

@anonym_autor Dufam, ze na to mocenie ma ATB.

autor
Dnes o 09:12
@adri266

@anonym_autor Dufam, ze na to mocenie ma ATB.

@adri266 dostal atb dva tyzdne dozadu, pomohli mu iba po dobu uzivania, potom sa to vratilo a odvtedy nič nema

adri266
Dnes o 09:19
@anonym_autor

@adri266 dostal atb dva tyzdne dozadu, pomohli mu iba po dobu uzivania, potom sa to vratilo a odvtedy nič nema

@anonym_autor Preco si teda nesla s dietatom znovu k Dr? Bral moc a poslal do labaku alebo iba zadal prve ATB, ktore mu napadli? Chod radsej na pohotovost aj s mocom.

autor
Dnes o 09:26
@adri266

@anonym_autor Preco si teda nesla s dietatom znovu k Dr? Bral moc a poslal do labaku alebo iba zadal prve ATB, ktore mu napadli? Chod radsej na pohotovost aj s mocom.

@adri266 bola som u dr, na zaklade kultivacie boli atb na 7 dni, po ich dobrati sa vratilo, nic dalsie nenasadila, mame ist s tym urologovi, kde termin za mesiac

adri266
Dnes o 10:34
@anonym_autor

@anonym_autor Skus napisat do skupiny zdravotnikov, mozno da niekto druhy nazor.