Problém s jedením 11-ročného
Ahojte ...
Syn ide mat 11r.ked bol malý mal reflux.
A ako je už väčší, čo chodí do školy tak mi všetko nezje.
Áno nieje sám,a teraz ma možnosť ísť niekde s triedou na viac dní.Aj chcem ísť aj on si uvedomuje co ho čaká keď nezje v škole v prírode všetko a že nepride domov že sa naje doma... On aj vydrží byť hladný a vyhrali to až do balenia žalúdka.
L0lll
Tak sa chcem poradiť ako ste to poriesi vy mamičky v takýto prípad.......Ucka povedala ze tam budu zdravotníci ale keď to nieje o tom..... ďakujem.
Tak mu zabal nejake keksiky, slane tycinky, pukancove chlebiky, nutridrinky alebo dzusy, cokolvek trvanlive, co lubi. Alebo ovocie, kompot, alebo take susene ovocie, ovocne koze, oriesky - nieco z toho nelubi? Nie je to bohvieco, ale tak aspon hladny nezostane. A naviguj ho, ze si to ma napriklad v izbe zjest, ked bude sam, ak mu vadi pred inymi jest.
Alebo sa aj jeho spytaj, co by mu vyhovovalo, ze co si vie predstavit, ako riesenie. A potom popros pani ucitelku, aby na to dohliadla, ze to tak bude - napriklad bude mat povolene ranajky na izbu, alebo sam sediet pri stole alebo nieco podobne.
@ala76 nás keď je hladný zje aj klince. Ale je aktívny športovec. Takže hlavne po tréningu už hľadá čo by zjedol. Nebolo to tak vzdy. Dokázal trénovať dvojfázovo a dať si vodu.
Keď mu dám však na výber tak špekuluje. Keď dostane čo máme nemá na výber.
Na sústredeniach, v škole v prírode, v škole som mala vždy nejakého dospelého čo dohliadol. Má 140cm a 30kg

mala dcéra - kupovali sme Nutridrink
niekedy bola celé dni len na Nutridrinkoch...stav sa zlepšil v puberte.