Problém u 12 ročného syna
Baby moj 12 ročný syn ma občas špinavé trenky. Máte s tým skúsenosť?
@dollyzv presne tak
Takúto tému si mohla dať anonymne. Teraz si polovica koňa pozrie fotky tvojho syna. Určite bude nadšený ak mu niekto povie, že tvoja mama napísala toto a toto na koňa
@pribinak chlapec sa určite poteší...
@zirafienka ja tu vidím kopec ľudí zo synovej triedy, zo sídliska. Syn by bol fakt nadšený že má foto v takejto téme
@inka2010 mozno by bolo dobre zajst na gastro, moze mat nejaku potravinovu alergiu a mozno mu tak usprtne a nevie to ovplyvnit. Mojmu synovi sa to stalo par krat, mal asi 3 roky vtedy, nebolo to zle utretym zadkom, ale mu usprtlo, samozrejme v tom veku som mu este udrzbu robila ja, takze som vedela ako sa to stalo. Po vysetreni sa mu zistila alergia na mlieko, od vysadenia sa nic podobne nestalo. Tym, ze on je starsi, moze sa pred tebou hanbit a za to ti to nepovie. Ak je to nedoslednym utieranim, tak sa s nim o tom normalne porozpravaj, ze o tom vies, kedze mu peries trenky a kup mu vlhcene obrusky alebo nech sa ide osprchovat po velkej, mozno ma zlu konzistenciu,ale aj to moze byt zdravotny problem, takze smer gastro. Ak sa teda bavime o tejto strane.

Používať toaletak,oprať?