icon

Problémy dieťaťa po zákroku oddelenia predkožky

6. sep 2025

Ahojte synčekovi robili vo štvrtok tento zákrok a od vtedy nechce cikať len sa pocikava bude mať 4 ale už je dva roky odplienkovany
A skúšala som mu to stiahnuť dnes ako doktor kázala ale jemu to vôbec nejde a ani si to teda nechce dať že ho to boli poradíte čo stým mám robiť?,

anonym_00c4e3
6. sep 2025

Ciká až vtedy, keď to nevie vydržať, čiže sa pociká, musí ho to extrémne bolieť, len vyčkať kým sa zahojí a dúfať, že nebude mať zrasty, sťahovať pri/po kúpaní, kedy je koža mäkšia keď už je to nutné.
Mimo to, to mu nasilu stiahli ? 🤦‍♀️ som dúfala že v dobe vedy založenej na dôkazoch sa to už nerobí. Brrr

trgypadl
6. sep 2025

Davaj ho cikat do sprchy,vecer vzdy teply kupel a skusaj pokial pojde,ak nepojde pocka do cca 10 rokov a uvidis. Skusajte vzdy pri chprche Ty alebo on,nie nasilu

autor
6. sep 2025
@trgypadl

Davaj ho cikat do sprchy,vecer vzdy teply kupel a skusaj pokial pojde,ak nepojde pocka do cca 10 rokov a uvidis. Skusajte vzdy pri chprche Ty alebo on,nie nasilu

@anonym_00c4e3 on mu to takou paličkou oddelil úplne mu to stiahol a kázal aby som to aj doma stiahla ale to vôbec nejde
@trgypadl

autor
6. sep 2025
@trgypadl

@trgypadl je v poriadku keď mu to nestiahnem ako kázal,nevráti sa mu to?

summer138
6. sep 2025

@anonym_autor po stiahnutí som okamžite 3x-5x denne potierala repíkom a robila všetko preto, aby mu nevznikli zrasty a nemuseli to robiť opäť. Aby vsetká bolest čo prežil nebola zbytočná. Trvalo to 4 dni - nemáme problém už 2,5 roka a ošetrovala som to správne.

summer138
6. sep 2025
@anonym_autor

@trgypadl je v poriadku keď mu to nestiahnem ako kázal,nevráti sa mu to?

@anonym_autor vráti, zrastie to.

summer138
6. sep 2025
@anonym_00c4e3

Ciká až vtedy, keď to nevie vydržať, čiže sa pociká, musí ho to extrémne bolieť, len vyčkať kým sa zahojí a dúfať, že nebude mať zrasty, sťahovať pri/po kúpaní, kedy je koža mäkšia keď už je to nutné.
Mimo to, to mu nasilu stiahli ? 🤦‍♀️ som dúfala že v dobe vedy založenej na dôkazoch sa to už nerobí. Brrr

@anonym_00c4e3 ak má dieťa problém ako môj a mal tam hnisavé ložisko už tak áno, odkedy to mojmu spravili nemá absolútne žiadny problém.

danieli
6. sep 2025

Mozno to ma este opuchnute po zakroku, synovi to uvolnili, ked bol asi 2-rocny, ale postupne sa to opat prilepilo, nie az v takom rozsahu, ale prilepilo, ked mal asi 12 sli sme na kontrolu a uvolnili mu to opat, bola to uz len sekunda, odvtedy pokoj, cize ak si nevies poradit smer urologia pondelok rano, vysvetlit, ze ti to nejde osetrit a nezda sa ti to

trgypadl
7. sep 2025

Presne po tomto zakroku vznikaju zrasty,je to nasilne natrhnute,ani moj syn si to zo zaciatku nechcel dat stiahnut kvoli zlemu zazitku a bolesti,vzdy som to skusala len kolko mi dobovolil a kolko slo,postupne som videla ,zd sa to samo zacina oddelovat a dalsi zakrok nebol potrebny , prvy zakrok bol ked mal 2 roky asi,uplne sa mu to uvolnilo asi v 10 tich?