icon

Problémy s predkožkou

slamka555
26. júl 2017

Ahojte maminy stretli ste sa uz , tie ktore mate syncekov, stym, ze po stiahnuti predkozky sa niekedy velmi zle dala vytiahnut hore ? :/ .. Nejak sa to malemu naroluje dolu a potom sa zapotime kym ju znova vytiahneme :/ .. Pouzivate nato nejaku mast alebo nieco ? Robime to samozrejme po kuupeli takze zmakknuta by mala byt .. a je to uz vyse tyzdna od zakroku kedy mu ju stahovali ,takze ani opuchnute uz to nema :/ Ako ste si stym poradili vy ? Bojim sa toho, ze ked sa nam to niekedy nepodari budeme stym musiet bezat na pohotovost a tam neviem co uz mozem cakat ze mu stym urobia :/ ..Dakujem vopred za rady .Pekny den

lululilien
26. júl 2017

Po kúpeli sme mu to mastili dobrým kuchynským (domácim) olivovým olejom. Tiež nás chceli poslať na zákrok...

hettinka
27. júl 2017

Slezova mastička od JUSTu zaberá spoľahlivo.

aksuda1234
27. júl 2017

@hettinka kde kupim? V lekarni?

lindt
27. júl 2017

Nie som lekar,ale mam 9 mes.syna a museli sme riesit jeho predkozku kvoli zakrokom co mu robili kvoli oblickam a moc.mechuru. neviem,kolko ma syn,ale nikdy nesmiete stiahnut predkozku tak,ako opisujete. Vznikaju vtedy mikrotrhlinky a zjazvuje sa koza natrvalo. Syn uz ma 4 taketo jazvicky a to mu takto preskocila iba 1x.

slamka555
autor
27. júl 2017

@lindt Ahoj no syncek ma coskoro 3 rocky .Tiez mal nedavno nejake problemy ak sme slu ku Dr. A navrhol ze treba stiahnut predkozku lebo sa mu tam robia zapaly :( tak sme na vyber nemali..stiahol a teraz sa trapime doma dalej :/ ..

hettinka
27. júl 2017

@aksuda1234 jedine od predajcov, ja to beriem tiež od jednej pani

v lekárni kupiš len bylinku slez, aj z toho sa da urobiť macerát (lúhuješ ten slez cez noc v studenej vode a potom sa to zleje, ohreje a môže sa robiť sedavý kúpeľ) a aj ten pomáha zmäkčiť predkožku

lindt
27. júl 2017

@slamka555 tak vam drzim palce, najhorsie je, ze ani lekari v tomto nie su zajedno :-/. co mi nefrologicka hovorila, zevraj naj odbornik na slovensku, tak si mam na toto preskocenie davat velky pozor. Ze su aj pripady,kedy to jednoducho nejde spat a musi sa to riesit chirurgicky, ale to nie je a ani nebude vas pripad, samozrejme. Co pisu baby, tak tie bylinky su zevraj super. Snad pomozu 🙂

slamka555
autor
27. júl 2017

@lindt dakujem 🙂 no musime poskuusat ten slez alebo mast .. 🙂