Problémy s predkožkou
Ahojte maminy stretli ste sa uz , tie ktore mate syncekov, stym, ze po stiahnuti predkozky sa niekedy velmi zle dala vytiahnut hore ? :/ .. Nejak sa to malemu naroluje dolu a potom sa zapotime kym ju znova vytiahneme :/ .. Pouzivate nato nejaku mast alebo nieco ? Robime to samozrejme po kuupeli takze zmakknuta by mala byt .. a je to uz vyse tyzdna od zakroku kedy mu ju stahovali ,takze ani opuchnute uz to nema :/ Ako ste si stym poradili vy ? Bojim sa toho, ze ked sa nam to niekedy nepodari budeme stym musiet bezat na pohotovost a tam neviem co uz mozem cakat ze mu stym urobia :/ ..Dakujem vopred za rady .Pekny den
Slezova mastička od JUSTu zaberá spoľahlivo.
@hettinka kde kupim? V lekarni?
Nie som lekar,ale mam 9 mes.syna a museli sme riesit jeho predkozku kvoli zakrokom co mu robili kvoli oblickam a moc.mechuru. neviem,kolko ma syn,ale nikdy nesmiete stiahnut predkozku tak,ako opisujete. Vznikaju vtedy mikrotrhlinky a zjazvuje sa koza natrvalo. Syn uz ma 4 taketo jazvicky a to mu takto preskocila iba 1x.
@aksuda1234 jedine od predajcov, ja to beriem tiež od jednej pani
v lekárni kupiš len bylinku slez, aj z toho sa da urobiť macerát (lúhuješ ten slez cez noc v studenej vode a potom sa to zleje, ohreje a môže sa robiť sedavý kúpeľ) a aj ten pomáha zmäkčiť predkožku
@slamka555 tak vam drzim palce, najhorsie je, ze ani lekari v tomto nie su zajedno :-/. co mi nefrologicka hovorila, zevraj naj odbornik na slovensku, tak si mam na toto preskocenie davat velky pozor. Ze su aj pripady,kedy to jednoducho nejde spat a musi sa to riesit chirurgicky, ale to nie je a ani nebude vas pripad, samozrejme. Co pisu baby, tak tie bylinky su zevraj super. Snad pomozu 🙂

Po kúpeli sme mu to mastili dobrým kuchynským (domácim) olivovým olejom. Tiež nás chceli poslať na zákrok...