icon

Prostriedok na opaľovanie s minerýlnymi filtrami pre deti

flower24
10. jún 2015

Ahojte maminy. Poradte prosim kvalitny opalovaci vodeodolny prostriedok so 100% filtrami pre deti, bez konzervacnych latok. Mame laveru, no chcela by som skusit nieco ine. Dakujem

sisaka
10. jún 2015

@flower24 pouzivam greenbeaver, ale neviem, ci sa dovaza do EU

gapre
10. jún 2015

Ja mam Daylong 30.Ma vsetko co potrebujes.Ja som spokojna 🙂

maciatkolulu
10. jún 2015

@gapre daylong ma mineralny filter?

gapre
10. jún 2015

@maciatkolulu myslim ,ze fyzikalny a mineralny filter je to iste,ci?V tom pripade ano ma mineralny filter.

maciatkolulu
10. jún 2015

@gapre netusim, ci je to to iste. Ale zhanala som s mineralnym kade tade a jedine biodermu mi dali a to 50fak.chcela som nizsi... tak preto sa pytam

gapre
10. jún 2015

@maciatkolulu zaskocila si ma svojou otazkou 🙂 tak som googlila a je to tak. http://www.bocianiehniezdo.sk/content/fyzikalne...

eryykah
10. jún 2015

Mame mustela a super, ked miniem skusim od badger ale vyzera dost hutne v porovnani Mustelou.

anovo
10. jún 2015

Ja som velmi spokojna s Ladivalom pre deti a aj pre dospelych. Na ich stranke maju napisane, ze maju organicke filtre 🙂.

maciatkolulu
11. jún 2015

@gapre dakujem

zupap
11. jún 2015

Ja pouzivam iba Biodermu mineral . Daylong nema mineralny filter..ten ma dost chemie...napr.moja dcera sa zvykla z Daylongu vyhadzat velmi . Mineralny sa nevstrebava do pokoxky,preto aj je taky tuhsi a tazsie sa rozotiera.

maciatkolulu
11. jún 2015

@zupap daylong baby30. ma mineralne filtre. Akurat som to pozerala.

zupap
11. jún 2015

Tak mozno novinka moze byt teraz to nesledujem..asi dva roky dozadu som to velmi intenzivne riesila a vysla mi len bioderma pozitivne zo vsetkych kriterii, tak som pri nej ostala.....tym,ze mam taku zlu skusenost s daylongom,tak som ho vylucila,kazdopadne vtedy nebol s min.filtrom...