Prvá menštruácia u dcérky
Ahojte, ako vyzerala prvá menštruácia Vašim dcér? Moja má 11.rokov včera dostala menštruáciu prvýkrát a teda od včera má poriadne silné krvácanie. Predtým tam neboli nejaké náznaky (myslím krv/špinenie). Som z toho celkom prekvapená, na začiatok som čakala nejaké špinenie 2-3 dni a dúfala, že aspoň ešte rok to počká … Koľko trvala u Vás a ako to ďalej pokračovalo? klasika každý mesiac? … v utorok letíme na dovolenku, čiže ma to vôbec nepotešilo. Hádam to dovtedy skončí. Ďakujem za vaše skúsenosti.
@anonym_autor dcéra má od 10,5 pravidelný cyklus, teraz má 17, a iba raz jej meškalo ale vtedy bola po chyrurgickom zákroku aj dôjsť stresovala
@anonym_autor ahoj mám podobný problém u cerí ip poradila vy som ti
@anonym_autor moja dcéra má 13 rokov teraz a prvý menzes mala minulý rok v júli hneď po 12tychnnarodeninach. Potom mala ešte v auguste a následne až v decembri nejaké špinenie. Normálny menzes zase až v máji a potom teraz. Takže riadne nepravidelné to má. Pokiaľ ide o silu, ten prvý mala normálne silný hneď. Ja som dostala prvý menzes v 10tom roku a mala som pravidelný hneď a aj riadne silný. Je to individuálne.
Aj moja dcéra mala hneď od začiatku silný, pravidelný. Teraz v 16tich ma práveže slabý a niekedy aj 2 mesiace nemá.
Dcéra má menštruáciu od 11 rokov a od začiatku ju má silnú, 6 dní trvajucu a presnú ako hodinky. Už v 11 rokoch používala tampon, ak sa šli kúpať s kamoškami. Inak používa len vložky. Zvláda to perfektne.

Dcéru nemám ale u mňa pred x rokmi klasika každý mesiac už od začiatku.