Prvá zápcha u polročného syna
Ahojte už pomaličky ako mesiac popri umelom mlieku papá obed najprv sme začali zeleninou teraz aj mäso, začínajú sa objavovať prvé zúbky, pár dní mal redšiu stolicu, dala som mu prášok ktorú odporučila doktorka ale od vtedy má zápchu jeden deň nekakal a teraz dva dni večer po kúpaní tlačí ťažko ide a dve malé guličky vykaká. Teplotu nemá, náladu má dobrú, dobre spí aj cez deň aj cez noc. Cez deň jedine kvôli zúbkom viacej si poplače. Zajtra mu dám od HiPP slivkový nektár dúfam že pomôže alebo aké máte skúsenosti? Ďakujem
@sandra19901990 ďakujem Sandra za radu vyskúšam
Čím zapíja prikrmy?
@edajna6 davas mu do tych prikrmov olej?
@babovka2321 nie zatiaľ vôbec, ak to pomôže budem mu pridávať, slnečnicový, repkový olej ? Po lyžičke?
@edajna6 no ano, malo by sa. Ja som davala bio repkovy z dmka, najdes normalne medzi detskymi vecami.
do prikrmu som davala repkovy olej z DM.. inak cuketa je na toto fajn 😊
@edajna6 za studena lisované oleje: olivový, makový, lanovy je super na crievka. V detskej sekcii sa toho veľa najde…zdravšie aj menej zdravé veci
@edajna6 pol roka sme sa takto trápili,vždy pomohol len easylax,všetko možné aj nemožné som vyskúšala

Mam 7 mesačnú dcérku. Na raňajky a večere ma kase a ked ju ma so slivkami tak sa isto pokaká. Inak nekaka casto. Raz za 4-5 dni . Je vesela, bruško mäkké. Neriešim to. Takze by som odporučila uvariť slivky s nejakou kašou a uvidíte 🙂