icon

Prvé príznaky choroby - lieky, bylinky, recepty

maja099
3. apr 2013

Ahojte maminky. Chcela by som sa opýtať, či máte nejaké overené tipy, recepty, bylinky, lieky a iné rôzne veci pri prvých príznakoch choroby dieťaťa. Dcéra mala 2 roky a začínajú jej soplíky, trošku kašeľ. Dá sa podľa vás nejako predísť prepuknutiu choroby? Chcem sa vždy vyhnúť doktorke. ĎAKUJEM za rady 🙂

katka121
3. apr 2013

čajík proti nachladeniu, teplo ju obleč a nevychádzajte z domu - žiadne prechádzky ani kúpanie najmenej 3 dni,,,,, večer jej sprav iba takú očistu vlhkým uteráčikom - u nás toto zabralo vždy...... syn je tretiak - má 9 rokov a ešte nikdy nebral antibiotiká.... keď sa mi zdalo že nanho niečo lezie nedala som ho do školky ale k babičke na 3 dni čuškať.......

katieg85
3. apr 2013

@maja099 ahoj.ja si vzdy v maji zbieram smrekove vyhonky a robim si z toho sirup.uz asi aj teraz zacinaju rast no ja to stale pozorujem najlepsie su ked uz maju do 2 cm.vetsie uz nesu dobrerastu na koncoch vetvicky a su svetlozelene.potom si to nakladas do flase hrst vyhonkov a hrrst cukru,a nechas 2 tyzdne na okne a potom scedis.a mozes to mat cely rok v chladnicke.deti to maju radi.je to na nadchu,kasel.no teraz uz len ti poradim davaj ju vysie spat aby nechytila priedusky ,na postielku jej vesaj mokry uterak a ked ide spat tak jej daj vincentku abo daco do nosa aby sa jej dobre dychalo a vitamin c pre deti je cebion kvapky 🙂

saska.t
3. apr 2013

@maja099 ak jej nasadis osccilloo xrano 1xvecer 2 dni nic jej nebude,u nas 100%odskusane a funguje 😉 a sinupret lieci horne dych.cesty a prinosove dutiny,kasel sa nerozvinie,je to bylinkovy zaklad..

ita111
3. apr 2013

@maja099 100%prírodné produkty,ktoré márne hľadať v lekárni,kúpiť si ich treba v špecializovanom obchode na internete,treba popozerať zloženie,punc kvality,a hlavne podávať preventívne celý rok nie až vtedy jak prepukne choroba,imunitu si ničíme každý deň,ale čo pre ňu robíme denne?

babkabubko
3. apr 2013

@maja099 , ak hľadáš prírodné babské rady a recepty na domácu medicínku - veľa typov nájdeš na babickinazahrada.sk - sú tam recepty na výrobu domácich tinktúr, sirupov , ale aj krémikov atď - cibuľová, zázvorový, smrekový sirup, výluhy, čaje a maceráty 🙂