Prvé príznaky choroby - lieky, bylinky, recepty
Ahojte maminky. Chcela by som sa opýtať, či máte nejaké overené tipy, recepty, bylinky, lieky a iné rôzne veci pri prvých príznakoch choroby dieťaťa. Dcéra mala 2 roky a začínajú jej soplíky, trošku kašeľ. Dá sa podľa vás nejako predísť prepuknutiu choroby? Chcem sa vždy vyhnúť doktorke. ĎAKUJEM za rady 🙂
@maja099 ahoj.ja si vzdy v maji zbieram smrekove vyhonky a robim si z toho sirup.uz asi aj teraz zacinaju rast no ja to stale pozorujem najlepsie su ked uz maju do 2 cm.vetsie uz nesu dobrerastu na koncoch vetvicky a su svetlozelene.potom si to nakladas do flase hrst vyhonkov a hrrst cukru,a nechas 2 tyzdne na okne a potom scedis.a mozes to mat cely rok v chladnicke.deti to maju radi.je to na nadchu,kasel.no teraz uz len ti poradim davaj ju vysie spat aby nechytila priedusky ,na postielku jej vesaj mokry uterak a ked ide spat tak jej daj vincentku abo daco do nosa aby sa jej dobre dychalo a vitamin c pre deti je cebion kvapky 🙂
@maja099 100%prírodné produkty,ktoré márne hľadať v lekárni,kúpiť si ich treba v špecializovanom obchode na internete,treba popozerať zloženie,punc kvality,a hlavne podávať preventívne celý rok nie až vtedy jak prepukne choroba,imunitu si ničíme každý deň,ale čo pre ňu robíme denne?
@maja099 , ak hľadáš prírodné babské rady a recepty na domácu medicínku - veľa typov nájdeš na babickinazahrada.sk - sú tam recepty na výrobu domácich tinktúr, sirupov , ale aj krémikov atď - cibuľová, zázvorový, smrekový sirup, výluhy, čaje a maceráty 🙂

čajík proti nachladeniu, teplo ju obleč a nevychádzajte z domu - žiadne prechádzky ani kúpanie najmenej 3 dni,,,,, večer jej sprav iba takú očistu vlhkým uteráčikom - u nás toto zabralo vždy...... syn je tretiak - má 9 rokov a ešte nikdy nebral antibiotiká.... keď sa mi zdalo že nanho niečo lezie nedala som ho do školky ale k babičke na 3 dni čuškať.......