Psoriáza u bábätiek
Prosím, nájde sa nejaká mamina , ktorej bábo malo alebo má psoriázu? A vedela by mi trošku poradiť, prípadne odporučiť nejaké krémy, maste,... u kožnej sme boli, no maste nezaberajú.Malinky je už celý vyhádzaný a ja neviem ako ďalej...až do plaču mi je.....(maminky čo rýpu nech ani nepíšu.Na ich komentáre nie som zvedavá )Ďakujem za každú radu
@pojezdalova ešte by som chcela doplniť že žiadne obyčajne mastičky z lekárne Vám na hnisavé ložiská nepomôžu ak to má červené až rozpálené a stipe alebo páli to tak verte tomu že mastičky z lekárne to iba viac zhoršia a bude Vám trpieť v bolestiach nakoľko mastičky z lekárne obsahujú alkohol a iné prísady ktoré ešte viac podrazdia pokožku. Musíte jedine nájsť čím skôr novú kožnú lekárku ktorá Vám predpíše niečo čo ozaj zaberie. Bez toho si neporadite. Verte tomu že to mám odskúšané pri dcérke. Prešli sme si peklom a neuskutočními bolestami
Zavolaj si do kupelov Smrdaky, od akeho veku by Vas vzali,Ty by si samozrejme isla ako doprovod.Ta ich voda robi s psorkou zazraky...
@pojezdalova ešte by som chcela doplniť že žiadne obyčajne mastičky z lekárne Vám na hnisavé ložiská nepomôžu ak to má červené až rozpálené a stipe alebo páli to tak verte tomu že mastičky z lekárne to iba viac zhoršia a bude Vám trpieť v bolestiach nakoľko mastičky z lekárne obsahujú alkohol a iné prísady ktoré ešte viac podrazdia pokožku. Musíte jedine nájsť čím skôr novú kožnú lekárku ktorá Vám predpíše niečo čo ozaj zaberie. Bez toho si neporadite. Verte tomu že to mám odskúšané pri dcérke. Prešli sme si peklom a neuskutočními bolestami
@gerry22 je to strašné pozerať ako deti trpia.Chvala bohu ten skin cap nám pomáha🙂
Zavolaj si do kupelov Smrdaky, od akeho veku by Vas vzali,Ty by si samozrejme isla ako doprovod.Ta ich voda robi s psorkou zazraky...
@ivica5555 môžem vyskúšať, ďakujem🙂

@gerry22 tie hnisavé rany mal aj náš na líčkach.bolo to hrozné😔.A kožná???0 bodov, preto som na rýchlo zháňala mastičku.Našla som ale stále sa mu to vracia späť.Idem ho objednať k inej kožnej a budem veriť , že raz mu to úplne zmizne.
@pojezdalova nám nová kožná predpísala belosalic kortikoidmi masť. Nebola som s tým stotožnená ale musela som jej natierat tou masťou. Teraz po troch mesiacoch hnisavé rany sú preč ,má už len klasické suché ložiská. Konečne už netrpí lebo to bolo peklo nakoľko tu psoriazu má priamo na chodidlách. Určite vymeňte kožnú ktorá to bude riešiť ,aby malinké nemuseli trpieť . Držím palce