Psychológ označil moje ročné dieťa za devianta

aminak
15. mar 2019

Dobrý deň prosím Vás neviem aké máte skúsenosti ale dnes som normálne bola u psychológa s mojim 7 ročným synom lebo sme mali problem v škole že uteká za dievčatami a pusinkuje ich ... no ja neviem ako ostatný ale keď som ja bola malá toto bolo úplne normálne ...no ale pán psychológ označil môjho syna za sexuálneho devianta :D :D

pajinka91
15. mar 2019

Ja som bola často cieľom takýchto výpadov a nebolo mi to príjemné. Nápadníkov som väčšinou kopla medzi nohy, to zaberalo aspoň na chvíľu. Traja najväčší škodiči skončili v polepšovni, takže od druhej triedy bol kľud.

katarinamarkova
15. mar 2019

@aminak hmm...ak dá 7 r. dieťa inému dieťaťu kamaratsku pusu je to normálne. Ale 7r.dieta musí po prvom vysvetleni pochopiť ak mu rodič vysvetli že ak niekto pusu nechce tak jednoducho nechce a nemá ho co naháňať. Ak to nepochopi tak to normálne nie je.

To ste boli u psychologa pre jednu pusu? Alebo sa jednalo o opakovene nahananie bab? 😊

konik1402
19. mar 2019

Pán psychológ musí byť dobrý PAKO, pretože osobnosť človeka sa vyvíja a v 7 rokoch sa absolútne nedajú určiť žiadne psychické odchýlky, ani deficity. Všetko sa začne rysovať až v puberte, a až v dospelosti - pri dlhotrvajúcich deviáciách môže s veľkou pravdepodobnosťou niekoho označiť za devianta. Ak máš pochybnosti, radšej navštív aj iného psychológa. Tento určite nie !

abcmajacba
19. mar 2019

@konik1402 ahoj, si matkou? Aké to je?

konik1402
19. mar 2019

Áno, som. Je to krásne a zároveň zložité, ak chceš, aby tvoje dieťa bolo slušné a zároveň na svoju slušnosť nedoplácalo. Neviem, čo konkrétne chceš vedieť.

loliki
19. mar 2019

@aminak Chápem, že ťa to nepotešilo. A čo ešte robí v tej škole? Ak ťa poslali k psychológovi bude tam asi aj nieco iné. A u psychológa čo všetko robil? Asi ho neposúdil hneď vo dverách.

abcmajacba
19. mar 2019

@konik1402 dakujem za odpoveď, chcela som len vedieť, aké sú to pocity, pre mňa to bude príliš veľká zodpovednosť a neviem či to zvládnem....

ildiko36
27. jún 2019

@aminak nerob z toho starosti..mne zase 2r.dcera pritlacala hracky mezdi nohami a psycholog prisel k uzaveru ze masturbuje😅debil..mam to normalne napisane v lekarskej prave..
Potom som si vsimla ze dcera mala v slabiku herniu a preto tam priltacala predmety lebo si to sebe stalaca spat..po operacii uz to nerobyla