Pýtajú vaši lekári antigénové testy, keď chodíte na poradňu?
Pýtajú vaši lekári antigenove testy, keď chodíte s bábätkami pravidelne na poradne? Príde mi to ako kravina, keď chodíme každé 4 týždne, aby som stále platila vyše 10€ za nový test.
Můj gynekolog toto vůbec neřeší, byla jsem teď i na diabetologii a taky nic 🙂
U nás pýta pediatricka test, aj keď sú rodičia očkovaní, ale len u chorých detí! Pokiaľ idem na poradňu s malým, tak vtedy nie ani keď idem na povinnú prehliadku, len keď prídeš s chorým dieťaťom
Nechodím už síce na poradňu, ale za posledné 2 mesiace som viac u lekárov s deťmi ako doma a ani jeden nás nežiadal test, zajtra ideme na plánovanu hospitalizáciu, tak tam si vyžiadali Pcr ( neplatili sme, keďže som mala žiadanku od lekára), čomu rozumiem, aj keď som očko, tak môžem preniesť vírus a som s tým v pohode. Na poradňu by som neriešila žiaden test, keď ho chce lekárka, nech mi ho urobí na mieste a zadarmo.
Zatial to nikdy nepytal
Nie
Nepytal zatial nikto.
Ano pytala lebo som mala nadchu 🙈 tak som jej povedala ze presne viem kde som prechladla a koli nadche sa ludia nechodia testovat na choroby, ak nechce tak na poradnu nemusim prist (zvazit a premerat si dieta mozem aj sama doma) - preobjednala ma
má na to právo a je na jeho rozhodnutí či ho pýta alebo nie...ak s tým nie si stotožnená, nájdi si iného lekára....
My sme chodili na poradne sice minuly rok ale nepytali, vobec take nieco neriesili. Co sme museli ale mat bolo rusko a rukavice. Od tych neskor upustili. A co viem tak teraz nepytaju tiez.
U nás v zapadákove pýtajú🤷🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ V iných mestách čo sme boli u dr nepýtali nikdy, nikde. Ani v druhej vlne minuly rok a normálne fungovali, žiadne zatajovanie a nedvihanie telefonov
nie nasa lekarka nepyta
Nie, ani keď idem s chorým dietatom

Nepytaju, lebo sme zaockovani. Aj ked musim sa asi poopravit, posledne som bol s malym u pediatricky a nepytala sa ani na to, ci som zaockovany. Jedine skontrolovala, ze mam navleky na topankach, nez ma pustila do ordinacie.