icon

Pýtajú vaši lekári antigénové testy, keď chodíte na poradňu?

3. okt 2021

Pýtajú vaši lekári antigenove testy, keď chodíte s bábätkami pravidelne na poradne? Príde mi to ako kravina, keď chodíme každé 4 týždne, aby som stále platila vyše 10€ za nový test.

mirko84
3. okt 2021

Nepytaju, lebo sme zaockovani. Aj ked musim sa asi poopravit, posledne som bol s malym u pediatricky a nepytala sa ani na to, ci som zaockovany. Jedine skontrolovala, ze mam navleky na topankach, nez ma pustila do ordinacie.

bluemoon24
3. okt 2021

Můj gynekolog toto vůbec neřeší, byla jsem teď i na diabetologii a taky nic 🙂

lenka2710
3. okt 2021

U nás pýta pediatricka test, aj keď sú rodičia očkovaní, ale len u chorých detí! Pokiaľ idem na poradňu s malým, tak vtedy nie ani keď idem na povinnú prehliadku, len keď prídeš s chorým dieťaťom

annamivo
3. okt 2021

Nechodím už síce na poradňu, ale za posledné 2 mesiace som viac u lekárov s deťmi ako doma a ani jeden nás nežiadal test, zajtra ideme na plánovanu hospitalizáciu, tak tam si vyžiadali Pcr ( neplatili sme, keďže som mala žiadanku od lekára), čomu rozumiem, aj keď som očko, tak môžem preniesť vírus a som s tým v pohode. Na poradňu by som neriešila žiaden test, keď ho chce lekárka, nech mi ho urobí na mieste a zadarmo.

danielina30
3. okt 2021

Zatial to nikdy nepytal

gdpr
3. okt 2021

Nie

stanulienkat
3. okt 2021

Nepytal zatial nikto.

stormie
3. okt 2021

Ano pytala lebo som mala nadchu 🙈 tak som jej povedala ze presne viem kde som prechladla a koli nadche sa ludia nechodia testovat na choroby, ak nechce tak na poradnu nemusim prist (zvazit a premerat si dieta mozem aj sama doma) - preobjednala ma

mogaa
3. okt 2021

má na to právo a je na jeho rozhodnutí či ho pýta alebo nie...ak s tým nie si stotožnená, nájdi si iného lekára....

mirka438
3. okt 2021

My sme chodili na poradne sice minuly rok ale nepytali, vobec take nieco neriesili. Co sme museli ale mat bolo rusko a rukavice. Od tych neskor upustili. A co viem tak teraz nepytaju tiez.

lucia147852
3. okt 2021

U nás v zapadákove pýtajú🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ V iných mestách čo sme boli u dr nepýtali nikdy, nikde. Ani v druhej vlne minuly rok a normálne fungovali, žiadne zatajovanie a nedvihanie telefonov

petamich
3. okt 2021

nie nasa lekarka nepyta

jaroe
3. okt 2021

Nie, ani keď idem s chorým dietatom