icon

Quixx kvapky - podávanie 2-mesačnému

28. sep 2023

Môžem dávať kvapku aj skoro 2 mes..písané je ze používať na tampóny.. ja som kvapla

viestta
28. sep 2023

Tak malym detom sa nema kvapkat do nosa pre nebezpecenstvo, ze kvapky vdychnu, ale ked sa nic nestalo tak je to v poriadku. Nabuduce vytri nos vatovou tycinkou namocenu v kvapkach

anavixy
28. sep 2023

Jednu kvapku mozes kludne kvapnut priamo do nosteka.

autor
28. sep 2023

@viestta ďakujem.. inak kvapkami neuškodim. len to vdychnutie?

autor
28. sep 2023

@anavixy môžem aj viac x denne?

anavixy
28. sep 2023

Mozes aj viackrat denne podla potreby a mozes po odsati aj Nasivin 3-4x denne ak ma upchaty nos (ak teda davas kvapky kvoli nadche). Skutocne kvoli vdychnutiu sa novorodencom odporuca nostek len vytriet, ale jednu kvapku nevdychne a 2m uz nie je novorodenec 🙂

autor
28. sep 2023

@anavixy kúpila som aj nasivin..ale zatiaľ nedávam..skúšam toto..dobre tak budem 1 kvapku kvapkat

anavixy
28. sep 2023

Nasivin ak by bol upchaty nos, pokial dycha volne tak nemusis, ale netreba sa toho bat, dekongestiva na sliznicu su najucinnejsie na opuch sliznice (aplikovat ale max 7 dni a 3-4x denne).

autor
28. sep 2023

@anavixy dýcha pekne..len občas mu tam chlapci.. ma to týždeň..predtým sme boli doma chori

anavixy
28. sep 2023

Tak v tom pripade morska voda je super a staci 🙂

autor
28. sep 2023

@anavixy hej?..len dnes som mu dala 1x..ten quix..aj hlas ma od včera trochu zastrety..neviem z čoho.. Dr kázala kalc sirup
.ale ten mu nechcem dávať

anavixy
28. sep 2023

A ten mu preco nechces davat? Akoze kalciovy sirup vraj nema ziaden vedecky potvrdeny ucinok na zachripnutie (skor take placebo, aspon mojej kolegyni vzdy pomohlo ked vypila par ampuliek infuzneho kalcia 😃), skor na kasel- pohyb riasiniek, ochrana sliznic a celkovo protizapalovy ucinok, ale zas uskodit myslim neuskodi ani pri zachripnuti a nadche… zachripnuty hlas byva aj pri laryngitide, tak to treba odsledovat.

autor
28. sep 2023

@anavixy nema kašeľ.. aj sa snažím aby neplakal..tak je celý deň na rukách