Rakovina lymfatických uzlín - lymfóm
Ahojte žienky. Nájde sa tu niekto , komu diagnostikovali LYMFOM? Môj syn ma na krku 2cm a viac zdureniny uzlin.Nemá ich pod sánkou ale v záhlaví a pod ušami smerom ku kľúčnej kosti. Ziadny zapal v krvi, ziadna infekcia,najhorsie v tomto pripade je ze uzliny ho nebolia, su tvrdé a rastú kozmickou rýchlostou.Malý nieje teraz vôbec chorý, ani neprekonal žiadnu infekciu.Čaka sa na vysledky z krvy - na stav lymfocitov atd.... len to čakanie je ubíjajúce a jemu sa tie uzliny zväčšuju tuším každým dnom...Doktorka nam nepriamo naznačila že uzliny takejto velkosti, bez potvrdenej infekcie nezmanejau nič dobré. S manželom sme už zúfalí a mame len oči pre plač. Preto sa chcem porozprávat o príznakoch tejto choroby s niekym, kto to pozná na vlastnej koži a vedel by ma usmernit...
@zienka_domaca co teraz?aky je postup?akoze sa toho neda zbavit?to sa neda preliecit?
@zienka_domaca no vidíš rakovina to nie je, chvalabohu. A na hento mu čo plánujú dať, niečo snáď musí byť...?
UF,to bude dobré🙂
@mata128
@cat kym vam odpovie ona,... ono to je nieco take co existuje v tele tak uz to tam je stale len mozu antibiotikami upravit jeho premnozenie a ostatne je potom na imunite,... myslim ze to je ako ten streptokok co skumaju pred porodom v posve,.. ze ho na cas porodu len atb vyradia z cinnosti, ale vyliecit sa neda,...
... huraaa,TESIM SA S TEBOU, ze to ni je to najhorsie, drzm palce pri liecbe, 🙂
ahojte, chcela by som @zienka_domaca opytat, ako ste na tom teraz, ako dlho ste uzivali ATB a ci syncek nemaval aj zvysene teploty okrem tych ocividnych infektov, ktore si opisovala (nadcha, kasel, priedusky). dakujem!
@emberiza Ahoj. Nie syn nemal zvysene teploty. Vpodstate som na nom nic nebadala, len tie hrče. Teraz ich ma o dost mensie, ale uz mu ostali. Dr. povedala, ze ked sa uz raz zvecsili do takeho extremneho objemu, uz sa ani po vylieceni nedokaze ta hmota dat uplne do povodneho stavu a uz mu tak ostanu. A kolko sme uzivali ATB ti nepoviem, lebo si nepamatam (predsa len je to situacia stara asi 3 roky). Len viem ze to bolo jedno balenie cele, nedavali nam viac.
Dobre informácie o lymfome nájdete v tejto relácii. http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/8048/25265 prajem skoré a úplné uzdravenie všetkým, u ktorých sa toto ochorenie vyskytlo.

@zienka_domaca neboj sa,všetko dobre dopadne,musíš myslieť pozitívne,držte sa