icon

Ranné vracanie 17-mesačného dieťaťa po kojení.

katka2505
19. dec 2019

Ahojte baby,mam taku otazku.Nasa mala ma 17 mesiacov a este si cucne z prsnika,ale uz len na noc a rano,zriedka pocas dna.Uz druhy den rano,ked si cucla po prebudeni sa nam stalo,ze sa po chvili z mliecka povracala.Zacne ju napinat a zrazu z nej prudom vyleti.Potom pocas dna papa normalne a vsetko v poriadku.Aj ked si vcera cucla pocas dna a vecer, tak sa nic nestalo,len tieto dve rana.Hnacku nema,ani teplotu.Ked sa vyvracka,tak je taka tulkava,ale inak je cula,hra sa normalne.Viete mi poradit?

siska53
19. dec 2019

@katka2505 nepila pahltne, ze bola.hladna a zaludok to nezvladol?

katka2505
autor
19. dec 2019

@siska53
Mozno.Lebo viackrát za deň sa jej riadne ckalo.

0silvia0
19. dec 2019

@katka2505 môjmu synovi sa toto stalo keď som mu podráždila žalúdok nevhodným príkrmom - zeleným surovým jablkom. Nevedela som, že jablko sa má podusiť.

katka2505
autor
19. dec 2019

@0silvia0
Tiez ma napadlo,ze ma asi podrazdeny zaludok a mlieko sa vtedy nema,tak jej to drazdi.A co si mu na to davala?Nejake probiotika?Bola si aj u lekara?

0silvia0
19. dec 2019

@katka2505 no vieš, to už je strašne veľa rokov, ale pamätám si to dodnes, lebo som si to dávala za vinu. Ale prešlo to po týždni samo, síce mi lekárka povedala, že keď sa to nezlepší, hospitalizuje nás (my máme takú akčnú pediatričku), ale našťastie to prešlo. Ja som to pripisovala tomu nevhodnému príkrmu.

katka2505
autor
19. dec 2019

@0silvia0
Ja som pred chvilou volala detskej doktorke a povedala tiez,ze to bude podrazdeny zaludok a ze je teraz aj vela viroz.Ze pokial ostatok dna normalne papa a nevracia,nech jej rano dam cucnut len trosku a hned niecim zajest,aby jej mlieko nedrazdilo zaludok a nejake probiotika a malo by to prestat.Ak nie, tak sa mame v pondelok ukazat alebo cez vikend pohotovost,ak by sa mi nieco nezdalo.Ale ze pokial nevracia stale,neprehana ju a je normalna,tak by to nemalo byt nic vazne

0silvia0
19. dec 2019

@katka2505 tiež si myslím, držím palce aby to prešlo čo najskôr.