Reagovalo vaše dieťa na prací prášok?
Mamičky, prechádzali ste na iný prach, pretože Vášmu drobcovi
nesadol?
baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...
@helka107 skoda ze to nikto needituje, tie otazky sa nedaju citat, niektore su este horsie ako tu na MK. Plus naco budem pisat niekomu do spravy, nech mi zverejni otazku a cakat, ked tu si to spravim sama rovnako anonymne, ale rychlejsie?
ja používam Persil sensitiv alebo ariel a kamarátka mi poradila Lanzu, vyhádzal sa po prvom opratí ☹
Ja mám pocit, že Persil prach jej nerobí dobre A napriek dvojitemu plachaniu mi niekedy ostáva na prádle. Toto mi robil aj sensitive predtým, preto som prešla na obyčajný gélový Persil a bolo po probléme. No pre istotu som sa vrátila K Lovele.
@syrik my sme nemali problem s praskom, hoci Sofi mala par mesiaov atopicky akzem, nic som nemenila na prani, stale som prala v normalnom praksu, vsetky veci spolu...ale potom som mala pocit, akoby mi pracka poriadne nepreplachla prasok, pradlo zacalo byt nejake divne a presla som na tekuty a pohodka, ani malej nevadila zmena
Skušali alebo uvažovali ste už aj o ekologických prírodných práškoch a avivážach?
My sme používali od Amway ekologicky , bol super pekne vypral a veľmi dlho vydržal. Maximálna spokojnosť. 🙂
My používame od Amway pracie prostriedky, počnúc od Baby prášku, po odstráňovač škvrn a bielidlo Bleach to ja najfantastickejší prípravok čo som kedysi mala! Pri malom dieťati to je výhra! Maximálna spokojnosť, sú pediatricky, alergologicky a dermatologicky testované! Obsahuje prírodné čistiace prísady zo zdrojov rastlín a minerálov. 🙂
My mame bodky vecer, ked pouzijeme veci, co prala babka ked strazila. Prisli sme na to, ze nie pracie prasky, ale avivaz....nenormalne vela toho dava, a vtedy sa mi deti z toho oblecenia vyhadzu a tusim je to lenor...mozno ona ani neriedi, ja riedim pouzivam iny a nikdy sa mi nevyhadzu, je jedno cim perem, no vacsinou pouzivam tekuty ariel, sem-tam dm prasok, kym sa neminie....
ja používam Lovelu a som spokojná, odkedy sa mala narodila musela som rýchlo zabudnúť aj na všetky aviváže, nemyslela som si, že je to taká chemikália, mne samej sa polepšila pokožka
@bojovnicka takisto, babka pouziva lenor alebo silan a este neskutocne vela toho dava a vyhadzu sa mi ked im ona vyperie veci.
Mne sa zdaju vsetky spominane moc parfumovane (umelinova "vona"), pouzivam Chicco a sme spokojni 🙂
@katkabalon napisalsi ste v prispevku minuly cas, ze ste pouzivali. Tak le preto som sa opytal. Ak by ste mala nejake otazky ohladne Amway produktov, kludne mi napiste. Rad pomozem.
Pekny den zelam.
Dusan
@dusandaniel Ďakujem, za ochotu. Tento mesiac sa kvalifikujeme na Platinovú uroveň.
Veľa úspechov prajem .
Ahojte, nemáte niektorá skúsenosti s odstraňovačom skvrn od frosch baby. Malý ma ekzem používamé lovelu perieme zvlášť. Teraz ma rok a pol a začala som do prádla pridávať aj lovela avivaž. Ale na škvrny by sa mi niečo zišlo. Ďakujem
My doma perieme v ekologicky odbúrateľnom geli,dáva sa málo do práčky, detičkám neškodí,dokonca aj tým, ktorí majú kožné problémy odporúčam v ňom prať.Riedený s vodou používame namiesto prostriedku na riady,aj ruky mám z neho hebké.Keď periem v ruke, tak vodu nevylejem, ale polejem kvety.Takto ma "dostal".Máme 8mesačné dieťatko v rodine, maminka len toto užíva a perie malému veci.MPD sa volá,ak chcete viac info o ňom, tak pošlem cez IP.Skúšali sme aj na škvrny,pekne vypralo.Nie je potrebná ani aviváž.-to je samá chémia. ☹
Dievčatá, tie prášky sú samá chémia,aj aviváže.veľmi veľa detí,aj dospelých, má ekzémy,atopické, psoriázu,atď.Chémia je síce všade okolo nás, ale pokiaľ sa dá, treba sa toho strániť.Perieme aspoň raz do týždňa určite/aj viac,si myslím/ a veci opraté v tých práškoch a avivážach nosíme stále.Pekne to síce vonia,ale nie je to potom neskôr priveľká daň s dopadom na naše zdravie????