Rehabilitačný pobyt v zariadení Tetis Dunajská Lužná
Zdravim. Ideme vo februári na pobyt zo synom 10mes. DMO , len taká otázka , môj syn nevie zaspať bez kolísania a v kočíku nezaspí , sú tam aj postieľky pre deti na kolieskach? Alebo sa mám pripraviť na 9 dní bez spania? Ďakujem.
A čo mi poradíte také si tam zobrať nevyhnuté veci ako (plienky , veci , hygiena to mi je jasné ) myslím tým niečo čo vám tam fakt chýbalo ..vďaka ♥️
@layla202222 my sme mali klasickú drevenú postieľku na nožičkách,ak máš možnosť zober si nejakú svoju cestovnú, ja som si brala na prvé dni raňajky a večere pre seba,lebo tam som si prihlásila pre seba len obed (ich raňajky, večere mi nevyhovovali,plus sme si aj objednávali dovoz z reštaurácií)a aj pre dcéru kupovane hotové jedlo, taštičky a presnidavky lebo to čo jej tam dávali nechcela jesť,sú tam aj chladničky,oproti bol vtedy obchod s potravinami, príbor, kávu, šálku , malé svetielko do zásuvky na noc, dezinfekciu na ruky, hračky
Ahoj akurát sme tu,my nemáme postieľku na kolieskach
Ale ked si donesies prenosnú tak by to vyriešilo problém
A nechýba mi asi nič
Hlavne nezabudnúť príbor
@anonym_cc89ba Ďakujem pekne 🫶🏼 a ešte prosím vás ako to je s izbami ? Každý má vlastnú izbu ? Alebo je lepší ten nadštandar si zaplatiť , ďakujem a ako vás to cenovo všetko vychádza ?
@layla202222 my sme mali klasickú drevenú postieľku na nožičkách,ak máš možnosť zober si nejakú svoju cestovnú, ja som si brala na prvé dni raňajky a večere pre seba,lebo tam som si prihlásila pre seba len obed (ich raňajky, večere mi nevyhovovali,plus sme si aj objednávali dovoz z reštaurácií)a aj pre dcéru kupovane hotové jedlo, taštičky a presnidavky lebo to čo jej tam dávali nechcela jesť,sú tam aj chladničky,oproti bol vtedy obchod s potravinami, príbor, kávu, šálku , malé svetielko do zásuvky na noc, dezinfekciu na ruky, hračky
@anonym_254d71 Ďakujem pekne . Varili dobre pre vás dospelu alebo si radšej kupovať inde prosím ? Z jedením pre syna by nemal byť problém pretože on je večný hladoš a jemu naozaj žiadne jedlo neprekáža
Každý ma svoju izbu
Len je rozdiel ci na izbe je tv kanvica a v nadstandarde wc je pre dve izby tuším a v standarde(tam som) pre viac izieb
A varia podľa mňa fajn ale ja niesom náročný stravník, čiže som spokojná
Každý ma svoju izbu
Len je rozdiel ci na izbe je tv kanvica a v nadstandarde wc je pre dve izby tuším a v standarde(tam som) pre viac izieb
A varia podľa mňa fajn ale ja niesom náročný stravník, čiže som spokojná
@anonym_cc89ba ďakujem pekne za odpoveď , ja tiež niesom vyberava vjedle čiže to tiež problém nieje , a prosím aspoň približne koľko vás to celé vychádza?
Nooo to ešte neviem ale asi cca 200(?)
Nooo to ešte neviem ale asi cca 200(?)
@anonym_cc89ba to sa mi zdá super keďže ja som počítala okolo 500€ . Ďakujem za všetky vaše odpovede a prajem vám príjemný pobyt nech vám len najviac pomôže 🫶🏼
@anonym_254d71 Ďakujem pekne . Varili dobre pre vás dospelu alebo si radšej kupovať inde prosím ? Z jedením pre syna by nemal byť problém pretože on je večný hladoš a jemu naozaj žiadne jedlo neprekáža
@layla202222 obedy boli v pohode, taká klasika..mne chýbalo ovocie, zelenina a mliečne výrobky tak preto som si raňajky a večere riešila sama....ale musím ešte spomenúť,že všetci boli úžasní a ozaj dcére pobyt pomohol 🙂
@layla202222 obedy boli v pohode, taká klasika..mne chýbalo ovocie, zelenina a mliečne výrobky tak preto som si raňajky a večere riešila sama....ale musím ešte spomenúť,že všetci boli úžasní a ozaj dcére pobyt pomohol 🙂
@romanapb to som veľmi rada asi som to takto potrebovala počuť ( to že pomohol a že ľudia bolí úžasný 💗) Tak ďakujem veľmi za všetky odpovede ♥️
Áno personál je top a všetci
A nechýba mi asi nič
Hlavne nezabudnúť príbor
@anonym_cc89ba môžem sa opýtať ako to je s fajčiarmi ? Nemajú s tým problém ? Je respektíve vyhradené nejaké vonku miesto na fajčenie ? Nepozerajú potom na vás cez zuby ?

A nechýba mi asi nič
Hlavne nezabudnúť príbor