Ribomunyl. Aké s ním máte skúseností?
maminky aké máte skúseností s týmito tabletkami ? dcérke pre opakované angíny imunoalergologička nasadila ribomunyl, užívame ho vždy prvé 4 dni v mesiaci, ale vždy keď jej ho dám do tretieho - štvrtého dňa dostane hnisavú angínu, neviem či je to len blbá náhoda alebo to môže byť nepriaznivá reakcia tela na tabletky, má niekto podobný problém ??? vopred ďakujem za každú odpoveď
@kubkovamama co lutujes?ze si mu dala aj tu jednu davku alebo ze si nepokracovala.
@janula2511 jasné, že to, že som mu to vôbec dala.
@kubkovamama a smiem sa spitat ze preco?ja to davam malemu uz 4 mesiac a som spokojna.zlepsilo sa mu.
noo asi som ribomunyl nemala ani zacat brat,je to hrozne svinstvo!! aka som bola andsena z neho,ze pokial som ho brala cely rok,nic mi nebolo, tak pockajte ,ked ho vysadite,ked liecba skonci.... som vkuse chora uz druhy mesiac po vysadeni..a moja doktorka povedala,ze je to normalne,ze to ribomunyl robi...:(((( neprajem to nikmu
ahojte, mne nasadila ribomunyl moja imunoalergička, zatiaľ som vzala prvé 4 tablety a vedľajšie účinky chvalabohu žiadne tak uvidíme či aj niečo pomôže, keďže podľa posledných odberov som mala zníženú imunitu...mám ale jednu otázku, dúfam že nebude nemorálna, či si môžem dať pohár vína na rodinnej oslave, čo myslíte? v príbalovom letáku to nieje uvedené....
@makalka165 po anglicky sa to povie 'best judgement', cize porozmyslaj, zvaz a na zaklade uvahy sa rozhodni ci si das alebo nie 🙂 .... kedze to nepisu v letaku.... alebo potom uz len klasika, porad sa so svojim lekarom alebo lekarnikom 😉
Osobne je pre mna slaby.. brala som ho predtym ..onicom..ale su to zbytocne vyhodene peniaze. Radsej by som ho zamenila za Bromchovaxom alebo este lepsi LUIVAC. Ked beriem LUIVAC som fit cely rok a neochoriem ani na dychacie cesty a ani na hrdlo. Vzdy vyberiem na jesen celu vakcinu...1 mesiac - pauza - 2 mesiac a mam zase pokoj. 🙂
Užívali sme posledný rok u 6.rocneho syna a mame fantastické výsledky. Všetci v dome s chrípkou a on ako jediný bol zdravý napriek tomu, ze to bolo v predchádzajúcich rokoch chorľavé dieťa. Musím upozorniť, ze syn sa sťažoval na bolesti brušká po užívaní lieku preto som zmenila podávanie lieku po večeri, na noc a nie na prázdny žalúdok + probiotiká inak by ho nemohol brat
Ja za seba mozem povedat ze ribomunyl mi bol na dve veci... Ked som bola mala bola som permanentne chora, dali mi rib. a bolo to este horsie, vzdy som po nom ostala chora. Odporucam Imunor, ten je super, beriam ho doteraz a vsetky choroby sa mi vyhybaju 🙂
Aj mi sme snim spokojný.už 5mesiac ma kúru a má výrazné zlepšenie syn.
Pre aké veľké deti ste dostali Ribomunyl? Moja malá nemá ešte ani 3 roky a v letáku je, že je pre deti nad 6 rokov. Dostala ho na imuno-alergológii. Zajtra chcem začať podávať prvú dávku...ďakujem za všetky info
@dagmark123 moj mal 4roky keď sme zacali užívať.
@modra1 Ahoj ja este reagujem na tvoj prispevok o Rybomunyle.Spominala si,ze vdaka dcerke nepijete mlieko a,ze tiez si nakazala v skolke aby mu ho nedavali a videla si zlepsenie.Aky to ma suvis?Lebo mne sa tiez zda,ze ked malej 4 roky nepodavam mliecne ,tak sa to lepsi.Dakujem za nazor.Nas uz davaju na zacinajucu astmu co neverim,nikto to od nas nema 😢
ribomunyl postupne prestane pomáhať :(
:(
teraz ho jem už tretí rok, (samozrjeme s pauzami pod dohľadom lekára),ale už vôbec nepomáha :( a iné mi lekárka nechce dať.
Ahojte!Boli vase deti v kolektíve pocas liecby ribomunylom?ja plánujem malého nechať doma na prvý týždeň aby som vedela ze ked dostane horúčku či bola kvôli lieku alebo kolektívu.Ale ćo potom?Hlavne počas nárazovej kúry?Nebude to preňho priveľká záťaž aj škôlka aj tieto bacily?A moja druhá otázka:dávali ste to deťom aj keď boli choré?
?
@dagmark123 pokial dieta nevie prehltat tablety existuje aj prasok vo vreckach pre deti od 2 rokov
Aku ma chuť ten prášok ako zarábať?moj malý len čo mu chutí vypije mame začať od pondelka
Ja beriem Ribomunyl druhy tyzden a aj s nim koncim, pretoze som po nom ochorela, mam nádchu a drazdivy kašeľ. To iste som mala po Imunore. Ale je to individuálne, nie kazdy takto reaguje.

@sardinka32 spätne to aj lutujem,lebo je to humus,vyraba sa z bravcovych bielych krviniek..dala som mu jednu kuru, efekt nula a dalej sme nepokracovali,vypiplala som si ho sama.