icon

Ribomunyl - vedľajšie účinky

zuzana_stet
14. sep 2015

Dobry den, dcerka zacala uzivat ribomunyl a po cca tyzdni zostala chora - z vyterov zisteny streptokok. Moze to mat suvis? Mate skusenosti?

ivana.natasha
•
14. sep 2015

@zuzana_stet ja a aj moja dcéra berieme ribomunyl, u mňa nič, ale dcéra ma po ňom také kaslacie obdobie, aj doktorka to vravela, že to ma súvis, ale zase ona ma takú zacinajucu astmu a keď uziva pravidelne lieky ( monkastu) tak je to zvladnutelne. Neviem posudit súvis medzi streptokokom a ribomunylom, ale skôr je za tým oslabena imunita, na ktorú lieky uziva. My sme ešte nikdy nepotvrdili dohady našej lekárky pri vyteroch, odberoch a ani moci na nejaký nález a to býva dcéra furt chorá. Už si niekedy prajem aby jej niečo pri toľkých vyteroch a odberoch našli a mohli to preliecit cielene, nie hadat co sa deje. 😒

kladina
•
14. sep 2015

Moja mala vzdy cca po tyzdni ochorela. Najskor to boli vazne ochorenia aj s ATB, po asi pol roku to boli nadchy. Ja si myslim, ze to suvisi s oslabenou imunitou. Kazdy skolkarsky becil chytila.

agathachristie
•
14. sep 2015

Tento liek ma taky vedľajší účinok, že z neho vypukne choroba, kedze su to oslabené baktérie (neviem či som to správne vystihla) resp sú to časti baktérií. Preto tuším vo Francúzsku je zakázaný.

bobulko
•
14. sep 2015

Ja som po douzivani tohto lieku ostala na atb so zapalom priedusiek. O mesiac to iste. Ale tento rok bol velmi zly na choroby,v praci nas bolo mnoho na pn. Na kontrole mi zistili velmi zlu imunitu, dali protizapalovy sprej a nove lieky. Takze u mna to bolo zbytocne uzivat.

janula2511
•
4. júl 2016

Pri užívaní tohto prípravku neopuchli vašim detom lymfaticke uzliny?

prirodka
•
5. júl 2016

Deťom na zníženú imunitu dávame prírodný potravinový doplnok:detské prírodné vitamíny,minerály,neobsahuje umelé farbivá,konzervačné látky,cukor, aspartam ani iné umelé príchute. Majú chuť ovocia, deti ich milujú.Nie sú návykové,nedá sa s nimi predávkovať a nemajú vedľajšie účinky.