Ribomunyl - vedľajšie účinky

zuzana_stet
14. sep 2015

Dobry den, dcerka zacala uzivat ribomunyl a po cca tyzdni zostala chora - z vyterov zisteny streptokok. Moze to mat suvis? Mate skusenosti?

ivana.natasha
14. sep 2015

@zuzana_stet ja a aj moja dcéra berieme ribomunyl, u mňa nič, ale dcéra ma po ňom také kaslacie obdobie, aj doktorka to vravela, že to ma súvis, ale zase ona ma takú zacinajucu astmu a keď uziva pravidelne lieky ( monkastu) tak je to zvladnutelne. Neviem posudit súvis medzi streptokokom a ribomunylom, ale skôr je za tým oslabena imunita, na ktorú lieky uziva. My sme ešte nikdy nepotvrdili dohady našej lekárky pri vyteroch, odberoch a ani moci na nejaký nález a to býva dcéra furt chorá. Už si niekedy prajem aby jej niečo pri toľkých vyteroch a odberoch našli a mohli to preliecit cielene, nie hadat co sa deje. 😒

kladina
14. sep 2015

Moja mala vzdy cca po tyzdni ochorela. Najskor to boli vazne ochorenia aj s ATB, po asi pol roku to boli nadchy. Ja si myslim, ze to suvisi s oslabenou imunitou. Kazdy skolkarsky becil chytila.

agathachristie
14. sep 2015

Tento liek ma taky vedľajší účinok, že z neho vypukne choroba, kedze su to oslabené baktérie (neviem či som to správne vystihla) resp sú to časti baktérií. Preto tuším vo Francúzsku je zakázaný.

bobulko
14. sep 2015

Ja som po douzivani tohto lieku ostala na atb so zapalom priedusiek. O mesiac to iste. Ale tento rok bol velmi zly na choroby,v praci nas bolo mnoho na pn. Na kontrole mi zistili velmi zlu imunitu, dali protizapalovy sprej a nove lieky. Takze u mna to bolo zbytocne uzivat.

janula2511
4. júl 2016

Pri užívaní tohto prípravku neopuchli vašim detom lymfaticke uzliny?

prirodka
5. júl 2016

Deťom na zníženú imunitu dávame prírodný potravinový doplnok:detské prírodné vitamíny,minerály,neobsahuje umelé farbivá,konzervačné látky,cukor, aspartam ani iné umelé príchute. Majú chuť ovocia, deti ich milujú.Nie sú návykové,nedá sa s nimi predávkovať a nemajú vedľajšie účinky.