Riedka stolica u 2-mesačného bábätka

mess123
16. dec 2022

Pekný deň prajem.... Riešila som s lekárkou riedku stolicu u môjho syna vzala mu vzorku zo stolice aj výter z konečníka, výsledky boli v poriadku tak mi povedala že to nemám riešiť.. Sme na umelom mlieku, od začiatku mal zápchu zbavili sme sa jej cca pred mesiacom a to mliečkom comfort, potom sme mávali stolicu raz za deň takú aká by mala byť no už asi taky týždeň nemôžem povedať že má hnačku lebo stolica nebola viac ako 3x za deň max bola 3x..no riedka taká vodnatá, lekárka povedala že nemám riešiť že výsledky sú v poriadku.. Myslíte že to mám nechať plynúť alebo riešiť aj tak? Lebo normálne mi to nepríde no keďže je to moje prvé dieťa nechám si poradiť, možno mi napíšete že sa to stáva alebo že to je z mliečka za to že je comfort. Každopádne za každú odpoveď som vďačná.

zanettsur
16. dec 2022

Pokial su vysledky v poriadku, tak by som si skutocne z toho tazku hlavu nerobila. Netreba sa stresovat zbytocne. Presne ako pises, je to normalne a bezne u takychto malickych deti🙂

kataka10
16. dec 2022

@mess123 aj my sme to tak mali, ale syn bol kojeny. Vytery boli v poriadku. V 3.mesiaci crevna sustava dozrela a zrazu bolo dobre. Takze treba vydrzat.