icon

Riedka zelená stolica u bábätka

s_338
18. nov 2025

Máte niekto skúsenosť s riedkou zelenou stolicou u 2týždňového bábätka? Je to ok? Už je len na um, mali sme bebu HA, no začala ju zapekať, tak sme prešli predvčerom na BEBA sensitive, dosť dlho aj tlačí, ide jej ešte kakať tak ťažšie, dávam aj probiotika biogaia.. a teda stolicu ma tak každý druhý deň, keď už sa vykaká tak dosť veľa naraz a je to také redšie a zelené. Je to normálne? Čo sa zmeny mlieka týka viem, že chvíľu potrvá, kým uvidíme nejaké zmeny, no teda chcem vedieť či je toto bežné. Poprípade ak ste tu niekto, kto ste mali HA/obyč bebu a prešli kvoli zapekaniu na sensitive bebu, pomohlo?

anonym_7683bb
18. nov 2025

Moj syn mal aj zelenu, zelenozltu ale bol dojceny.

kakuskalianka
18. nov 2025

Zelenu stolicu ma od Beby píšu to aj na obale že obsahuje viac železa preto má babetko zelenú stolicu , naša ma 3 mesiace a tiež dávame Bebu obyč. a aby nemalá tvrdú stolicu dávame detský feniklovy čaj

rembura
19. nov 2025

Daj tomu par dni a uvidis, ci sa to zlepsi. Ak nie, tak vymen za ine mlieko. Toto je najhorsie, poskusat, kym trafis nieco, co uplne sadne.

s_338
autor
19. nov 2025
@kakuskalianka

Zelenu stolicu ma od Beby píšu to aj na obale že obsahuje viac železa preto má babetko zelenú stolicu , naša ma 3 mesiace a tiež dávame Bebu obyč. a aby nemalá tvrdú stolicu dávame detský feniklovy čaj

@kakuskalianka ten čaj sa odkedy môže davať? Asi až neskôr, nie?

s_338
autor
19. nov 2025
@rembura

Daj tomu par dni a uvidis, ci sa to zlepsi. Ak nie, tak vymen za ine mlieko. Toto je najhorsie, poskusat, kym trafis nieco, co uplne sadne.

@rembura veď toto, to ma strašne trapi, že len skušať a neviem jej inak pomôcť😏

kakuskalianka
19. nov 2025
@s_338

@kakuskalianka ten čaj sa odkedy môže davať? Asi až neskôr, nie?

@s_338 https://detske-cajove-napoje.heureka.sk/apothek... tento čaj je od 1. Týždňa dieťaťa my dávame iba tento čajík je výborný na trávenie

fiafia
20. nov 2025

@s_338 dcéra mala nutrilon a mala zelenú stolicu. Dr povedala,že je to normálne, že je to zo železa v mlieku. Časom to prešlo. Pozor tiež na časté striedanie mliek, môže viac uškodiť ako pomôcť. Držím palce nech sa to čím skôr upraví...