Riešenie lipómu u trojročnej dcéry: ku komu ísť?
Ahojte, dcérka má pravdepodobne na stehne lipóm. Včera som s ňou bola u pediatra a povedal, že treba s tým ísť ku kožnej. Ale ja si myslím, že by sme mali s tým ísť skôr k detskému chirurgovi. Kto má s tým skúsenosti prosím vás?
@anonym_autor kožný to len pozrie, pošle ba chiru a tam urobia ultrazvukom vyšetrenie, čo to je. Otec to mal, pár rokov to nechal tak, potom sa to zväčšilo a dal to odstrániť.
Kozna a potom dalsi postup ako pisali. Doktor Ti dobre hovori, zbytocne vymyslas ine cesty, dostanes sa aj na chirurgiu neboj sa, predtym Vam ale este treba ine vysetrenia.
U nás lipóm rieši kožná. Dala mi na výber - "vyrezat" alebo rozpustiť akousi injekciou.
Nevysmyslaj blbosti, doktor ti povedal dobre, najprv sa na to pozrie kozny lekar, posúdi co a ako, a ak teba pošle aj na chirurgiu. Ak tam prídeš len tak aj tak by ta najprv na vyšetrenia museli poslať a len to predlzis

@anonym_autor k som akurát riešila u seba, kozna mi dala papier na sono kde dr potvrdil a na chirurgii na základe nálezu zo sona vybrali