icon

Riešenie problému s padaním vecí u dospievajúcich?

mvo
11. aug 2024

Ahojte,...je to vekom? Mate to, mali ste to vo veku 12-14, aj vy tak? Mam pocit, ze to zacalo pubertou, teda tymto vyvojovym stadiom 😊Jadne, ze aj mne padaju veci z ruk , ale ja vtedy hodne kmitam, tlacim cas, ponahlam sa,.... 😆 dcerka sa presuva z izby do izby , tak vegetne, a vyleti jej mobil alebo tablet, ked sa cese, vypadne jej kefa na vlasy, zohrieva si jedlo,padne vrchnák ....ide okolo mna a stupne mi na palec, malíček , ked sa obuvame a ide okolo, rukou mi ,,upravi,, uces,...😆. Kraca, drhne do steny v byte, je sice mensi a uzky...

Inak je zdravá , sikovna, uci sa na same 1.

Uz dsm zabudla na svojich 13,...mozno to bolo podobneeeee. Isty flegmatik v tom veku musi byt,...

Dik.

zojazoja
11. aug 2024

@mvo 😅😅 bože jak u nas🤣 večne pomotane, domotane, všade "zavadzajuce", večne do mňa drgajuce, stúpajúce na nohy, večne mobily a ine veci padajuce🤣. Je to dospievanim. Zas stále lepšie ako keď boli malé a ja večne dokopana od nich keď sme niekde sedeli a oni hengali pod stolom nohami...samozrejme vždy do mňa.. 🤣🤣

mvo
autor
11. aug 2024

@zojazoja 😆 myslela som si, dakujem❤️ na svoje obdobie som uz zabudla ...davno to bolo...

petruldo
11. aug 2024

@mvo tak ja mám padanie vecí z rúk dlhodobo, teda skoro stále a to už mám hodne po 40tke, sa čudujem, že som nepustila na zem žiadne z detí

blonde_bella
11. aug 2024

@mvo bola u očného?

1mina
11. aug 2024

Akoze moje deti sú ešte malé, ale keď to čítam tak fakt som si spomenula že som taká bola aj ja v Tom veku 😃

mvo
autor
11. aug 2024

@blonde_bella
Ano, oci ma ako jastrab, vsetko ok. 😊

mvo
autor
11. aug 2024

@1mina ❤️ verim, ze aj ja,... A myslim, a dufam, ze je to prave obdobim dospievania,...mysel inde, ruky a telo tiez....😊

1mina
11. aug 2024

@mvo drzim palce, ked tak to mozete spomenut doktorke ked tam budete, ale podla mna t bude nieco take. Normalne si pametam aka som bola, presne vsetko mi padalo narazala som tiez nasi hundrali :D netusim cim to je, asi fakt tou pubertou, zamyslenostou teraz uz taka nie som aj ked obcas cosi vykydnem :D

regina22
11. aug 2024

@mvo to je tým že im nerovnomerne rastie telo

dzejn80
11. aug 2024

@mvo mame aj my, u nas je to nesustredenostou

kristinapetronela
11. aug 2024

To je podľa mňa normálne . Aj moja je také motovidlo

mvo
autor
11. aug 2024

@kristinapetronela, dakujem, dufam, nebolo to tak este cca pol roka dozadu 😆 preto som myslela, ze snad tym vyvojom, zmenami,....hlava v oblakoch ❤️

mvo
autor
11. aug 2024

@dzejn80 dakujem, ked to tu tak čítam, som kludma, uz len nech to prejde, vyckat

mvo
autor
11. aug 2024

@1mina doktorka detska, nic moc, rafsej ani nespomeniem, fyzicky je na tom v poriadku, splha, lozi,...vsetko ok