Riešenie problému s padaním vecí u dospievajúcich?
Ahojte,...je to vekom? Mate to, mali ste to vo veku 12-14, aj vy tak? Mam pocit, ze to zacalo pubertou, teda tymto vyvojovym stadiom 😊Jadne, ze aj mne padaju veci z ruk , ale ja vtedy hodne kmitam, tlacim cas, ponahlam sa,.... 😆 dcerka sa presuva z izby do izby , tak vegetne, a vyleti jej mobil alebo tablet, ked sa cese, vypadne jej kefa na vlasy, zohrieva si jedlo,padne vrchnák ....ide okolo mna a stupne mi na palec, malíček , ked sa obuvame a ide okolo, rukou mi ,,upravi,, uces,...😆. Kraca, drhne do steny v byte, je sice mensi a uzky...
Inak je zdravá , sikovna, uci sa na same 1.
Uz dsm zabudla na svojich 13,...mozno to bolo podobneeeee. Isty flegmatik v tom veku musi byt,...
Dik.
@mvo bola u očného?
Akoze moje deti sú ešte malé, ale keď to čítam tak fakt som si spomenula že som taká bola aj ja v Tom veku 😃
@blonde_bella
Ano, oci ma ako jastrab, vsetko ok. 😊
@mvo drzim palce, ked tak to mozete spomenut doktorke ked tam budete, ale podla mna t bude nieco take. Normalne si pametam aka som bola, presne vsetko mi padalo narazala som tiez nasi hundrali :D netusim cim to je, asi fakt tou pubertou, zamyslenostou teraz uz taka nie som aj ked obcas cosi vykydnem :D
To je podľa mňa normálne . Aj moja je také motovidlo
@kristinapetronela, dakujem, dufam, nebolo to tak este cca pol roka dozadu 😆 preto som myslela, ze snad tym vyvojom, zmenami,....hlava v oblakoch ❤️

@mvo 😅😅 bože jak u nas🤣 večne pomotane, domotane, všade "zavadzajuce", večne do mňa drgajuce, stúpajúce na nohy, večne mobily a ine veci padajuce🤣. Je to dospievanim. Zas stále lepšie ako keď boli malé a ja večne dokopana od nich keď sme niekde sedeli a oni hengali pod stolom nohami...samozrejme vždy do mňa.. 🤣🤣