icon

Riešenie upchatého nosa u trojročného dieťaťa

22. nov 2025

Ahojte mamičky, malému (3 roky) sa ťažko dýcha, v noci chrapčal, ťažko sa mu dýchalo od 4:00 sme hore 🫨 dala som aj morskú vodu do nosa, skúsila vysať ale nejde nič. Viete prosím poradiť čo na to? Pustila som odparovať vincentku, doma mám Sinupret, Trifet....mohlo by to pomôcť aby sa to uvoľnilo? Lebo zatiaľ žiaden soplík, ale ťažko sa mu dýcha.

antonka
22. nov 2025

My inhalujeme, mám aj difuzer pustený s eterickými, na hrudník Tymianový krém + sinupret tiež
A trojročnému v pohode už aj nasivin dávam 3x denne
Trifed by som dávala až ako krajnu možnosť pri dlhotrvajúcom kašli...

belllinka
22. nov 2025

A prečo nekúpiš sprej s nejakou účinnou látkou? Morská voda mu nos neodpchá

antonka
22. nov 2025

Teraz som dostala sama radu. Namočiť nôžky do teplej vody so soľou prípadne aj olej na lepšie dýchanie... Akurát aplikujeme a perfektne mu pustilo sopliky

nikha2809
22. nov 2025

Ved normálny sprej do nosa, Nasivin, Olynth a pod.

amonet
22. nov 2025

vzdy rovnako, začne huhňať alebo teče sopel dostane sinupret, normalne olynth do nosa, imunoglukan acute. - pridam navyse inhalovanie, sezonu od septembra do marca inhaluje 1x denne preventivne, a ked je chora tak 3xdenne vincentku. ak je to vacsia nadcha upchatie tak ambrobene

hariet
23. nov 2025

Kup normalne Nasivin 0,025% kvapky alebo sprej, je to od 1 roka a daj mu hlavne pred spanim, nech ma pokojny spanok. Davaj to max 4-5 dni, ked ma tu najhorsiu nadchu. Viac dni sa neodporuca, je to navykove.