Riešenie upchatého nosa u trojročného dieťaťa
Prosím poradte
Dcérka 3r ma stale pred spaním mierne upchatý nos a ráno keď vstane tiež a ešte viac. Viem , ze teraz je zima a topi sa je suchý vzduch atd , ale davame sprej do nosa máme aj difuzer ale ona niekdy aj cez deň hovorí že nemôže dýchať na noštek. Poznám kalobu kvapky.
Ale aj napríklad sinupret kvapky viem, že je toho na trhu veľa , ale čo je najlepšie s čím máte skúsenosť u deti vy? Hľadám niečo na prečistenie horných dýchacích ciest. Je pravda , ze ja som bola chorá troška cca pred mesiacom a odomna sa zrejme nakazila aj potom aj dcéra...
Ďakujem za radu 👌🙂
@anonym_autor sprej do nosa len 7dni max min 3.4 tyzdne pauza
Ak davate dlhsie uz moze byt zavisla...
Dávajte jej alimare niekoľkokrát denne ;)
@zuzkaa1991 tak sprej mame nasivin a ten strieka super lebo to ani necitit.poriadne a preto stale pyta maly sprej ale kupila som jej tiez taky maly len čistú morskú vodu ale niekedy to pozna ze to nieje ten druhy... Nedavame jej ho kazdy den
Nemôžete jej ho dávať ani každý druhý deň.
ak jej ho davas viac ako 7 dni a je jedno ci kazdy den ci kazdy druhy uz moze mat sliznica zavislost. za mna je najlepsie inhalovanie. aj preventivne, pri chorobe castejsie
Naozaj aj podľa mňa má proste sliznicu zvyknutí na sprej, mne sa to stane pri každej chorobe na sebe neznášam plný nos, tak si veselo striekam olynth a potom vždy bojujem ešte po odznení choroby, pretože po 6 hodinách bez spreja sa mi ak tak nedá dýchať. Musím vždy pretrpet pár dní a sliznica si zas odvykne a všetko je ok
@zuzkaa1991 tak sprej mame nasivin a ten strieka super lebo to ani necitit.poriadne a preto stale pyta maly sprej ale kupila som jej tiez taky maly len čistú morskú vodu ale niekedy to pozna ze to nieje ten druhy... Nedavame jej ho kazdy den
@anonym_autor nasivin je navykovy takze presla.som.s tym s dcerou ako 3r takze bohuzial treba zastavit to ano upchaty nos bude mat týždeň bohužiaľ kedze je zavisla malicka uz....musi sa prekonat my sme. Sa naparovali a striekala som len morsku vodu alimare sa nam osvedčilo plus su ine spreje (okrem nasivin duonasal olyth atd..tie vsetky su navykove) treba pytat nieco na prirodnej baze
@anonym_autor aby to vasa nemala tiez ako nasa kvoli velkej nosnej mandli :(
skuste Eukasol z Justu 🙂 nastrieka sa na vankusik, rukav alebo golier tricka a preventivne takto striekat 🙂

@anonym_autor sprej do nosa len 7dni max min 3.4 tyzdne pauza
Ak davate dlhsie uz moze byt zavisla...
Dávajte jej alimare niekoľkokrát denne ;)